Close sidebar
Close sidebar

Ce a descoperit o femeie, in pat, langa sotul sau adormit. Imaginile au devenit virale

Imaginile cu un barbat inca ametit din cauza anestezicului, in urma unei vizite la medicul dentist, au devenit virale pe retelele de socializare. Inregistrarea video a fost facuta chiar de catre sotia acestuia, imediat dupa ce aceasta s-a intors de la serviciu.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Bart, un barbat din Statele Unite, s-a intors acasa epuizat, dupa ce a petrecut o intreaga dimineata la medical stomatolog, fiind supus mai multor interventii chirurgicale. Cum efectul anestezicului nu trecuse in totalitate, barbatul s-a retras in dormitor sa doarma.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cand a ajuns acasa, sotia l-a gasit dormind si a observat ca avea o pozitie neobisnuita. Dupa ce a dat patura la o parte, femeia a descoperit o situatie de tot hazul. Bart strangea la piept, cu toata forta, o rola de banda adeziva.

Situatia a amuzat-o peste masura si, fara sa mai stea pe ganduri, tanara a scos telefonul si a filmat patania. Ulterior, cei doi au revenit cu o explicatie pentru gestul barbatului: Bart se temea ca ii va cadea capul, iar pentru a evita o “tragedie”, a pastrat banda adeziva aproape.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI