De altfel, primele zile de dupa intoarcerea de la Exatlon, Alex Moraru i le-a dedicat celui mic. Dominic a implinit un an chiar in perioada in care tatal lui era concurent in competitia din Republica Dominicana.

“Cat Alex era plecat, Dominic a facut primii pasi singur, a invatat si a evoluat mult”, ne povestea Ana Maria, iubita lui Alex, inainte de sosirea sportivului.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

De altfel, “Razboinicul” si-a petrecut weekend-ul alaturi de familia lui si a stat mult timp cu micutul, care la aeroport abia si-a recunoscut tatal. Alex Moraru a profitat de zilele frumoase si a iesit la plimbare cu Dominic.

Iubita sportivului ne-a povestit si cat de schimbat i s-a parut lui Alex baietelul, pe care nu-l mai vazuse de mai bine de o luna: “Alex a spus ca Dominic este mai mare si mai gras.

Il uimeste in fiecare moment cu ceva nou. El a fost plecat in perioada in care Dominic a inceput sa descopere, sa inteleaga multe lucruri. Si Alex este schimbat. Ma asteptam la asta, dar inca nu s-a acomodat. Ma asteptam sa vina acasa pofticios, sa vrea sa manance putin, dar sa vrea multe. Insa nu a fost asa!  Viata de acolo l-a facut sa vada altfel lucrurile. Eu nu am cum sa-l inteleg in totalitate, insa o experienta ca aceasta nu are cum sa nu te marcheze”, ne-a povestit iubita lui Alex Moraru, fostul concurent de la Exatlon.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si