Drama prin care a trecut familia Anghel, acum cinci ani, atunci când băieţelul lor, Ionuţ, de doar patru anişori, a fost sfâşiat de nişte maidanezi, în Parcul Tei din Capitală, nu poate fi povestită, rana provocată de cumplita moarte a micuţului fiind, şi acum, una deschisă.

Citeste si: Cum s-a transformat casa părinţilor lui Ionuţ Anghel de când băieţelul a sfârşit tragic, sfâşiat de câini! FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Declaraţii sfâşietoare ale mamei lui Ionuţ Anghel, baiatul ucis de câini: ”Suntem aici, mulţi datorită ţie”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Ultimul Crăciun al lui Ionuţ Anghel, băiatul ucis de maidanezi în Parcul Tei! IMAGINI CUTREMURATOARE Video

Andreea Anghel a petrecut prima parte a zilei d e8 martie plângând cu larimi amare, la mormântul băiețelului ei, Ionuț. Alături de Andrei, fratele mai mic al băiețelului ucis de maidanezi, Andreea Anghel a petrecut câteva minute la mormântul lui Ionuț. ”Astăzi mai mult ca oricând, sunt cu tine-n gând, îngerașul meu, îngerașul inimii mele!(...)

Ionuț este și va rămâne îngerașul inimii mele, minunea din viața mea, puiul meu dulce și drăgălaș. Nimic nu mai este și nu va mai fi la fel de când Ionuț, acest copil minunat care mi-a adus patru ani fericiți și plini de iubire și bucurie, a plecat din viața mea, să încânte lumea îngerilor. Ionuț, dragul meu, vei rămâne în inima mea pentru totdeauna, mi-e dor de glasul tău dulce și de pupiceii pe care numai tu știai sa mi-i dai.
Te iubesc, dragul meu, oriunde ai fi!”
, a notat Andreea Anghel pe contul ei de socializare.

În alătă ordine de idei, Andreea Anghel a avut parte de o surpriză cât se poate de plăcută din partea lui Andrei. Mai exact, acesta i-a scris o poezie și i-a făcut o felicitare de Ziua Mamei. ”Mama este numai una/ Mai frumoasă decât Luna/ Ochii-i sunt sclipiri de stele,/ Vorba dulce, ca de miere/ Numai lucruri bune face/ Știe tot ce mie-mi place/ O respect și o iubesc,/ Dragoste îi dăruiesc!”, este poezia pe care Andrei i-a compus-o mamei sale, Andreea Anghel.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 

Mama lui Ionuţ Anghel, dezvăluiri emoţionante la cinci ani după ce băieţelul i-a fost ucis

Andreea Anghel s-a hotărât să nu mai fie tristă şi să facă loc bucuriei în sufletul ei. De pe 2 septembrie 2013, de când Ionuţ, băieţelul ei de doar 4 ani, a fost ucis de câini în Parcul Tei din Capitală o tristeţe cumplită i-a cuprins sufletul.

Andreea ne-a povestit în exclusivitate  că imediat după moartea lui Ionuţ, din cauza durerii sfâşietoare, a avut probleme de sănătate. Probleme care s-au dovedit a fi foarte grave.

Suferinţa ei a măcinat-o puţin câte puţin, până când a ajuns la spital. Acela a fost momentul în care şi-a dat seama că trebuie să lase tristeţea deoparte şi să fie optimistă, să lupte, ca să se facă bine pentru Andrei.  ”Simt că m-am trezit la realitate şi mi-am dat seama că mă blocasem în acea suferinţă. Ceea ce nu îmi făcea deloc bine. Şi ştiu sigur că şi Ionuţ, care mă veghează de acolo de sus, vrea să fiu bine, ca să pot avea grijă de Andrei. Şi aşa am decis să îmi umplu sufletul cu bucurie, să încerc să gândesc pozitiv”, ne-a declarat Andreea Anghel.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si