Close sidebar
Close sidebar

Ce a facut Dumitru Sechelariu cand s-a prins ca este inregistrat de interlocutor: "L-a caftit, l-a dezbracat si a jucat in picioare, live, cablaraia si microfoanele!"

Victor Ciutacu a dezvaluit o intamplare incredibila, care l-a avut in prim-plan pe fostul primar al Bacaului, Dumitru Sechelariu.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Om de afaceri si primar al Bacaului, Dumitru Sechelariu a murit la inceputul lui 2013, presa relatand ca acesta a lasat o mostenire de peste 20 de milioane de euro. Zilele trecute, in contextul descoperirii unui dispozitiv de inregistrare in locuinta lui Carmen Dan, ministrul de interne, jurnalistul Victor Ciutacu a relatat o intamplare memorabila, cu Seche in prim-plan.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Cel mai mişto episod public cu ambientale l-a produs Doru Sechelariu, Dumnezeu să-l odihnească. S-a însemnat că fraieru-i cablat, l-a caftit, l-a dezbrăcat şi a jucat în picioare, live, în faţa lui, căblăraia şi microfoanele.

Evident, i-au făcut dosar penal, că a distrus aparatura statului!", a rememorat moderatorul Romania TV. 

 
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI