Close sidebar
Close sidebar

Ce a facut fosta iubita a Printului Harry chiar in timpul ceremoniei! Reactia ei a devenit virala

Chelsy Davy, fosta iubita a Printului Harry a fost una dintre invitatii prezenti la nunta regala. Cei doi au avut o relatie tumultoasa timp de 6 ani.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Chelsy Davy, ffica unui afacerist instarit din Zimbabwe l-a cunoscut pe Harry in 2004. A urmat o relatie plina de certuri si impacari pana in 2010, cand decizia de a se desparti a fost luata definitiv. Un an mai tarziu au aparut zvonuri care anuntau marea impacare, dar Printul Harry a dezmintit orice barfa.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Cei doi au ramas in relatii bune, iar Chelsy a fost invitata la nunta, unde a venit cu zambetul pe buze. Insa, reactiile din timpul ceremoniei au dat-o de gol. Internautii nu au ratat acest detaliu, iar reactia femeii  a devenit principalul subiect al glumelor. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI