„In primele ore dupa cursa, cred ca au fost vreo 30, atat avea avans fata de concurentul de pe locul doi, a avut controalele de sanatate, normale dupa o astfel de competitie. Imediat dupa un maraton din asta ai parte de stari de lesin, asa ca medicii s-au asigurat ca nu cade din picioare.

S-a odihnit cu adevarat pentru prima data in ultima saptamana, nu are probleme de sanatate.

Infectiile de la picioare, care sunt normale dupa un asemenea efort, au avansat putin, a luat antibiotice si nu exista un pericol serios”.

Aceasta performanta a dovedit cat de hotarat este Tibi pentru a adduce, pentru a treia oara consecutive, drapelul romanesc la Polul Nord.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

„Am terminat. Mai, am intrat intr-o furtuna, patru ore, ai de capu meu. O fost cat pe ce sa ma scoata astia! Deci o fost ceva...ai de capu meu. La misto...o fost cireasa de pe tort! Ma bucur c-am terminat-o.

Ii mult, mult mai grea decat ce-o fost inainte.

Deci ultima parte, asta de 160 km, ii numai urcari si coborari, dupa aia aproape 300 km de ice road, ceea ce m-o mancat. Da asa, per total, e mult, mult mai grea decat ce-o fost in anii trecuti. Dar na, de asta am venit: sa o termin si sa ma bucur ca am castigat-o. Multumesc celor care m-or urmarit, voua ca ma suportati, sponsorilor care m-au ajutat si ma ajuta in continuare.

Sa ne vedem cu bine acasa! Cu drag!”, a fost mesajul lui Tiberiu Useriu transmis fratelui sau, Alin, imedit dupa cursa infernala de la Polul Nord.

In noaptea de miercuri spre joi Tibi va reveni in tara, pe aeroportul „Avram Iancu” din Cluj, ocazie pentru suporterii sai de a-l strange in brate, potrivit Click.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si