O nouă lovitură pentru  Leo de la Strehaia! După ce a ajuns pe patul de spital, din cauza problemelor de sănătate, acum familia afaceristului se confruntă noi probleme. 

Lumina, soția fiului cel mic al lui Leo de la Strehaia, a dispărut de acasă și nimeni nu mai știe nimic despre ea.

Nora bărbatului ar fi fugit cu o rudă care ar fi vrut, însă, să profite de ea.

Citește și: Un interlop celebru a murit, într-un spital din Capitală, după ce a fost adus cu elicopterul

Fiul cel mic al afaceristului, declarații despre Lumina

Alin Mihai, fiul cel mic al afaceristului, a făcut o serie de declarații despre situația gravă în care este implicată Luminița, respectiv soția fiului cel mare al lui Leo, Ursu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

El susține că femeia ar fi fost șantajată de un bărbat și obligată să fure din averea familiei.

Citește și: Leo de la Strehaia a fost jefuit în timp ce se luptă pe patul de spital pentru a trăi. I-a furat 20 de galbeni și a vrut să fugă cu amantul

Un bărbat a profitat de cumnata mea Mihai Camelia știind că aceasta avea tulburări.  A abuzat de ea și a filmat-o în ipostaze pornografice, ulterior șantajând-o.  Zile la rând a pus presiune pe ea să plece cu el din țară și să fure banii familiei de acasă. Din informațiile mele în acest moment este pe cale să plece cu ea din țară 
”, a declarat Alin Mihai, fiul mai mic al lui Leo de la Strehaia, pentru  Fanatik

Citește și: Alertă în familia lui Leo de la Strehaia, după ce nora afaceristului a dispărut. Apropiații au intrat în panică: "E bolnavă, nu a plecat de bunăvoie"

Lumina ar fi cedat presiunilor din partea șantajistului

Potrivit declarațiilor lui Alin, femeia ar fi cedat insistențelor, dar și șantajului bărbatului respectiv. Astfel s-ar fi ajuns la furtul banilor din casa familiei Strehaia și de a fugi cu șantajistu l.

Citește și: Ultimele informații despre starea de sănătate a lui Leo de la Strehaia: ”Ne așteptăm în orice clipă...”

Mihai Camelia, zis Lumina, este nevasta fratelui meu Ursu, care în prezent este în închisoare. Camelia a furat din casa de la Strehaia 20 de galbeni de aur, galbenii Patroanei, în timp ce noi fiind la spital la București cu tatăl meu Leo.  Lumina știa unde sunt galbenii și i-a luat la presiunile acelui băiat și vor să plece cât mai repede din țară  ”, a mai completat membrul familiei de la Strehaia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si