Close sidebar
Close sidebar

Ce a facut sotia fotbalistului Patrick Ekeng cu banii primiti din partea clubului Dinamo: "Am simtit ca trebuie sa fac asta pentru sotul meu"

Sotia fotbalistului Patrick Ekeng, mort in timpul unui meci de fotbal, a folosit banii primiti din parte clubului Dinamo pentru a-i aranja mormantul fotbalistului.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Fotbalistul a fost inmormantat in locul unde s-a nascut Yaounde, in Camerun. Aici, sotia lui i-a aramjat mormantul. E mereu plin de flori, iar in fotografia ce aminteste de el, fostul fotbalist apare in tricolul lui Dinamo.  Toti cei care vin aici pot sa lase un mesaj in memoria sa, pe un panou creat special pentruu asta.

“Am primit suma de 5.000 de euro din partea clubului Dinamo, iar toti banii i-am alocat pentru mormantul lui Patrick, din Camerun. Am simtit ca trebuie sa fac asta pentru sotul meu, nu am pastrat niciun ban pentru mine si copii. Imi lipseste enorm, la fel si copiilor. Cand avem posibilitatea, mergem unde este îngropat pentru a ne reculege”, a spus sotia fotbalistului pentru cancan.ro.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie a mâncat cenușa soțului mort când a aflat că acesta a înșelat-o toată viața. A scris și o carte despre asta- antena3.ro

Intr-un interviu realizat de jurnalistii de la Libertatea, fratele lui Patrick Ekeng a declarat ca asteapta sa afle ce s-a intamplat in ziua mortii fratelui sau.

„Noi, familia, am ales sa ne refugiem in rugaciune si tacere din 6 mai 2016 incoace.

In tacere noi suferim, in tacere noi plangem. In tacere asteptam sa cunoastem ce s-a intamplat cu adevarat in ziua mortii fratelui meu pe terenul echipei Dinamo Bucuresti, dar si in afara acestuia. Suntem singuri in suferinta noastra, dar in acelasi timp, pentru ca suntem demni, nu strigam!”, a declarat acesta.

Gasiti AICI fotografii de la mormantul regretatului fotbalist.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI