Close sidebar
Close sidebar

Ce a facut sotul femeii, din Vaslui, gasita moarta de fetita ei. Femeia s-a sinucis si astazi a fost inmormantare. Gestul sotului e halucinant!

Lacrimi si durere la funeraliile Ionelei Ciobotaru, femeia de afaceri din Vaslui care si-a pus capat zilelor si a fost gasita moarta de fiica ei de 13 ani! Oamenii care au venit sa-i aduca un ultim omagiu au ramas fara cuvinte cand l-au vazut asa pe barbatul femeii.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ionela Ciobotaru, femeia de afaceri din Vaslui care si-a pus capat zilelor si a fost gasita moarta de fiica ei de 13 ani, a fost condusa pe ultimul drum. Prietenii veniti sa-i aduca un ultim omagiu au ramas fara cuvinte cand au vazut cum se comporta sotul defunctei. Se pare ca barbatul nu a varsat nici macar o lacrima la inmormantarea sotiei si a fost in permanenta distant si restras.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

“Tatal Nelei a fost cel mai distrus de moartea ei. intreaga familie a varsat lacrimi incontinuu cat a fost purtata pana la mormant. Numai barbatul ei nu a schitat niciun gest, sau macar sã se vadã ca ii pare rau dupã ea. Nimic! Pleca de acasa cu zilele si cand venea acasa ii facea numai scandal. Nu a meritat-o si acum a bagat-o in mormant. A facut totul pentru familie, a indurat toate porcariile pe care le facea nemernicul ala.

Acum zace intre patru scanduri! Pacat de saracii copii”, au declarat apropiatii familiei pentru vremeanoua.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI