Close sidebar
Close sidebar

Ce a patit episcopul cu 25 de neveste si 145 de copii. "Sunt vinovat ca traiesc in religia mea? Casatoriile mele sunt ceresti!"

Pastorul care a socat intreaga lume cu numarul incredibil pe copii pe care cele 25 de sotii i-au adus pe lume a primit o decizie devastatoare din partea instantei. El a fost gasit vinovat de poligamie si, cel mai probabil, va merge la inchisoare.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Winston Blackmore,  episcopul sectei poligame Biserica lui Isus Hristos a Sfintilor din Zilele din Urma din Canada, a fost gasit vinovat pentru poligamiei. Este decizia finala a instantei dupa un proces lung si anevois care s-a intins pe mai multi ani.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Tatal a 145 de copii pe care i-a facut cu 25 de femei  risca acum pana la 5 ani de inchisoare, potrivit legilor din Canada.

"Sunt vinovat ca traiesc in religia mea? Casatoriile mele sunt ceresti!", le-a spus barbatul judecatorilor.
Barbatul a fost arestat pentru poligamiei in anul 2007, dar a fost eliberat datorita unor probleme aupra modului in care fusese ales procurorul de caz.

Winston Blackmore le-a spus anchetatorilor ca nu si-a curtat niciuna dintre cele 25 de neveste, ba mai mult, ele au venit la el si l-au rugat sa le ia de sotii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI