Poliția din China a distribuit imagini video cu un copil de vârstă mică jucându-se pe pervazul unei ferestre de la etajul 4 sau 5- într-un efort de a-i convinge pe părinți să își supravegheze mai bine copiii.

Citește și: "Am 38 de ani și sunt virgin". Povestea inginerului de software care nu suportă să aibă relații, dar are 25 de copii

Autoritățile chineze le cer părinților să urmărească cu atenție copiii care locuiesc în clădirile înalte, potrivit BBC News.

Un vecin al familiei din Zhengzhou, Henan, a filmat momentul în care copilul se juca de-a v-ați ascunselea și i-a strigat să se întoarcă înăuntru în casă.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Fii un vecin bun și reamintește-le părinților să aibă grijă de copiii lor”, a scris poliția pe rețelele de socializare din China, unde a fost distribuit videoclipul.

Din fericire, totul s-a terminat cu bine pentru micuțul care nu a conștientizat prin ce pericol a trecut.

La un moment dat, copilul se pune în poziție de ciuci și se ascunde de mama sa care se uită pe fereastră și nu-i vine să creadă că e posibil să fie în afara apartamentului.

Citește și: VIDEO- Tânăr cu dizabilități bătut de tatăl vitreg. Minorul în vârstă de 17 ani era filmat de propriul frate în timp ce tatăl vitreg îl bătea. Propria mamă asista la calvarul prin care trecea.

Se aude cum femeia din vecini strigă la copil și acesta este recuperat în siguranță pe fereastra de la bucătărie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si