Fiica Elenei Udrea este în culmea fericirii. S-a trezit de dimineață și și-a găsit ghetuțele pline de dulciuri și de jucării. Mama minorei a surprins momentul și s-a fotografiat alături de fiica sa. Îmbrăcată sexy, într-un tricou mai lung, ca o rochiță, fosta membră a Camerei Deputaților din România, și-a ajutat copila să-și desfacă darurile.

Fiica Elenei a primit o sumedenie de dulciuri, dar și jucării, printre care articole de make-up.

„La multi ani, sarbatoritilor zilei!
Toti cei care purtati numele Sfantului Nicolae, sa fiti sanatosi si fericiti!
Sper ca Mos Nicolae a trecut pe la fiecare si ghetutele tuturor au fost pline cu dulciuri in aceasta dimineata!”, a zis Elena pe pagina ei oficială de Facebook.

Citeste si: Elena Udrea a fost depistată pozitiv cu coronavirus

Elena Udrea și Adrian Alexandrov au împreună o fetiță de trei ani

Elena Udrea și Adrian Alexandrov sunt părinți împliniți. Copila lor a împlinit trei ani în această toamnă. Eva-Maria și-a sărbătorit ziua la Disneyland.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Elena Udrea, alături de fiica sa de Moș Nicolae.

Fiica Elenei Udrea, Eva-Maria.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Elena Udrea, dezvăluiri în premieră aseară, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D

De ziua sa, fiica Elenei Udrea a fost îmbrăcată ca o adevărată prințesă. Eva a purtat o rochiță roz, din tulle, iar dresurile și pantofii au fost în aceeași nuanță. Micuța s-a întâlnit la Disneyland cu toate personajele preferate din desenele animate și a fost foarte bucuroasă să-i vadă în realitate.

Elena Udrea a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant pentru fiica sa. „La mulți ani, fețita mea minunată! Îți urez să fii sănătoasă, să fii fericită în fiecare zi, să îi ai pe mami, pe tati, pe buni și pe toți cei care te iubesc alături mereu și să poți să faci în viață orice îți vei dori! Îi mulțumesc lui Dumnezeu și Măicuței Sfinte în fiecare clipă pentru că ești în viața mea! Să nu uiți că mama te iubește mereu, cel mai mult pe lume!”, a fost mesajul Elenei Udrea.

Citeste si: Cât de bogată este de fapt Elena Udrea? A răspuns în doar două minute la întrebarea pusă de Denise Rifai, la Kanal D VIDEO


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si