Conform informațiilor transmise de news.ro, procurorii DNA au prins în flagrant un bărbat care primea o sumă colosală pentru efectuarea unor acțiuni ilegale. Ce promisese bărbatul că va face în schimbul banilor?

Bărbat prins în flagrant de procurori. Ce promitea în schimbul banilor?

Un bărbat se pare că a fost prins în flagrant de procurori DNA, în momentul în care ar fi primit o sumă colosală.

Acesta se pare că ceruse bani pentru a interveni în cazul unei persoane aflate în control judiciar, conform sursei citate anterior.

masină de politie

Foto simbol- mașină de poliție

[Sursa foto: istockphotos]

Procurorii DNA l-au surprins pe bărbat când lua suma de 20.000 de euro de la o rudă a unei persoane aflate în control judiciar. Bărbatul se pare că i-ar fi spus respectivei persoane că va interveni, în schimbul sumei colosale, la judecătorii de la Curtea de Apel București, pentru a înlătura măsura controlului judiciar, ulterior urmând a obține achitare sau o condamnare cu suspendare.

Citește și: Fostul baron de Vaslui, Dumitru Buzatu, prins în flagrant cu un milion de lei în portbagajul mașinii, scapă de arest!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

barbat retinut

Foto simbol- bărbat reținut

[Sursa foto: istockphotos]

Bărbatul ar fi fost reținut de procurori pe 15 aprilie, pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de trafic de influență. Acesta ar urma să ajungă marți în fața judecătorilor de la Tribunalului Bucureşti, cu o propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, conform news.ro.

Citește și: Decizie surprinzătoare în favoarea lui Cătălin Cherecheș. Judecătorii i-au scăzut o parte din pedeapsă!

Tânăr prins în flagrant când transporta substanțe interzise

În urmă cu câteva luni, un tânăr din Botoșani a fost prins în flagrant în timp ce transporta substanțe interzise. Tânărul ar fi transportat din Spania, cu mașina, 10 kilograme de canabis, ascunse într-o geantă de voiaj, printre alimente. 

"Din cercetările efectuate s-a stabilit că drogul de mare risc, ambalat în mai multe pungi, a fost introdus în țară din Spania, prin intermediul unei firme de curierat, fiind disimulat într-un colet ce conținea diverse produse alimentare", au transmis reprezentanții DIICOT. 

Autoritățile se pare că au dispus asupra acestuia, la momentul respectiv, măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si