Close sidebar
Close sidebar

Ce a spus purtatorul de cuvant al spitalului de arsi dupa scandalul viermilor. Tatal unei victime din Colectiv: "Ar trebui pus un buldozer in fata si demolat tot"

Implanturi cu silicon, trasfuzii cu grupe de sange gresite si viermi care colcaie pe pacienti internati la Terapie Intensiva. Toate s-au intamplat in spitalul pe care acum ministerul Sanatatii incearca sa-l resusciteze. Sefii institutiei medicale au la dispozitie o luna sa scape de mizeria din spital si sa transforme sectie de Terapie Intensiva intr-una decenta. Iata si reactiile cadrelor medicale care au fost chetate la audieri!

,


DISTRIBUIE
acest articol

E ancheta cat spitalul de mare dupa descoperirile de groaza. Ranile cu viermi si transfuzia gresita duc personalul de la Spitalul de Arsi direct in fata politistilor criminalisti.

Este normal ca pe acei pacienti sa existe viermi?
Dr. Adrian Stanculea: "Orice declaratii au fost date, au fost interpretate in modul in care v-a convenit.

Puteti sa lamuriti.

Dr. Adrian Stanculea: Nu, nu mai am ce sa lamureasc, am lamurit-o de nenumarate ori."



Incredibil felul in care reactioneaza acest medic. Este purtatorul de cuvant al spitalului, dar seful sectiei de Terapie Intensiva, cea in care au murit oameni, pacienti despre care doctorul ar trebui sa stie tot istoricul medical, ca doar e SEF DE SECTIE.

Aveti ce sa va reprosati? Nu stati de vorba si cu noi? Va las sa fabulati cat vreti.
Aveti tot dreptul. Acel barbat nu a murit? E o fabulatie si asta?

Nu este singurul care trebuie sa raspunda politistilor de la Omoruri, care ancheteaza cele doua dosare de ucidere din culpa.

ION CHELBA, tatal lui Alex, victima "Colectiv": Lucrurile stau mai rau in spital decat acele imagini. Acel spatiu este impropriu, in primul rand pentru un spital. La spitalul de Arsi conditiile care au fost.
Infectati. Infectati. Au inceput sa cada toti.

Sunt cuvintele tatalui lui Alex Chelba, tanarul fotograf ranit in incendiul de la Colectiv. Baiatul lui s-a stins pe 7 noiembrie la Spitalul de Arsi. Durerea si neputinta tatalui sunt inecate acum de revolta.

ION CHELBA, tatal lui Alex: Ce vizite facea daca nu a observat ca un ranit, caruia i se vedeau 10 centimetri din piele si pe ea colcaiau viermisori.


Imaginile si informatatiile revoltatoare au declansat o avalansa de reactii, decizii si anchete. Dupa ce ministrul Sanatatii a hotarit suspendarea activitatii in sectia de terapie intensiva, astazi anunta ca institutia pe care o conduce  da 450 de mii de lei pentru ca unitatea sa rezolve problemele grave de igiena.

ION CHELBA, tatal lui Alex: N-a existat acest interes ca sa fie totul pentru pacient. Lucrurile erau foarte grave.
Pacienti de la Colectiv mai multi in aceeasi incapere. Daca nu le vedeam personal, nu credeam.

Barbatul sustine ca unitatea medicala in care fiul sau s-a stins e un adevarat focar de infectie.

PRIN TELEFON, ION CHELBA, tatal lui Alex: Impresia aceea de jeg. Stiti, oricat ai da cu mopul pe podeaua aceea, tot jegoasa pare.

VLAD VOICULESCU, ministrul Sanatatii: Atat timp cat nu ai o instalatie de climatizare, atat timp cat managementul nu a facut cerere pentru ajutor financiar in acest sens, atat timp cat ai ochiuri de geam fara plasa si ai muste, ai o problema majora.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

ION CHELBA, tatal lui Alex: Pus un buldozer puternic in fata si demolat complet. Nu stiu daca vor creste plante pe locul acela, atat de mizer este.

Problemele Spitalului de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri nu sunt de ieri de azi. In 2014, 10 cadre medicale au ajuns sa dea cu subsemnatul dupa ce o ampla ancheta a scos la iveala ca aici se faceau operatii estetice ilegale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI