Sezonul festivalurilor este aici. Nu mai este foarte mult până la Saga, care vine cu trei zile de distracție, voie bună și artiști cunoscuți.

Saga este unul dintre cele mai mari festivaluri din țara noastră. Află totul despre festivalul din iulie 2024.

Citește și: Ținute perfecte pentru festival

saga 2024, artisti saga 2024, pret bilete saga 2024

Prețul unui bilet la Saga 2024

[Sursa foto: Facebook Saga Festival]

SAGA Festival 2024 începe în luna iulie

Vara este sezonul concertelor și festivalurilor, ocazie cu care puteți să îi vedeți și să îi ascultați pe artiștii preferați. Saga este de departe unul dintre cele mai mari festivaluri din țara noastră, iar în 2024 își va deschide porțile pe data de 5 iulie.

Saga este cel mai mare festival din București, iar în 2024 acesta se desfășoară la Romaero.

Lista artiștilor care și-au confirmat prezența anul acesta la Saga

Pe parcursul celor trei zile de festival zeci de artiști vor urca pe scenă. Printre numele mari de la Saga Festival se numără Rita Ora si Hardwell, care vor urca pe scenă vineri, pe 5 iulie, RAYE și James Hype, pe 6 iulie, sâmbătă. Ultima zi de festival se anunță a fi una incendiară. În fața publicului vor apărea Tyla, Dennis Lloyd și celebrul DJ de origine olandeză  Armin van Buuren.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

De departe însă, cea mai așteptată artistă de anul acesta este Nicki Minaj, care se va afla pentru prima dată în țara noastră și care va cânta duminică, pe data de 7 iulie.

Însă surprizele pentru participanți nu se opresc aici. Organizatorii mai au încă 95 de artiști care vor face atmosferă la festivalul Saga.

Citește și: VIDEO- Stilistul francez care revoluționează coafurile. Raphaël Perrier, de 4 ori campion mondial în coafură

saga 2024, artisti saga 2024, pret bilete saga 2024

Lista artiștilor de la Saga 2024

[Sursa foto: Facebook Saga Festival ]

Cât costă un bilet dacă vrei să-i vezi pe Rita Ora, Nicki Minaj, Hardwell sau Armin van Buuren

Biletele la cel mai mare festival din București sunt încă disponibile, iar prețurile încep de la 412 lei pentru toate cele trei zile de distracție, 5-7 iulie 2024. Acest preț este persoanele care au sub sau 21 de ani.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

În cazul în care aveți peste 21 de ani, prețul biletului pentru cele 3 zile începe de la 522 de lei. Dacă vreți să aveți acces și la scena Techno, biletul costă 632 de lei. Bineînțeles, festivalul Saga oferă și posibilitatea de a avea o experiență diferită și exclusivistă. Este vorba despre biletele VIP, care costă 880 de lei.

Saga pune la dispoziție și bilete pentru o singură zi. Cei care doresc să ia parte la festival o singură zi o pot face. Prețul unui bilet doar pentru ziua de vineri este de 220 de lei, pentru ziua de sâmbătă un bilet costă 250 de lei, iar pentru duminică biletul costă 299 de lei.

Și în cazul biletelor de o zi este disponibilă opțiunea VIP.

Un astfel de bilet costă 494 de lei pentru vineri, 522 de lei pentru sâmbătă și 549 de lei pentru duminică.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si