O perioadă Natalia și Sorin s-au tot tachinat, însă cei doi au renunțat să se mai gândească la o relație, mai ales după ce concurenta a fost eliminată din competiție.

Totodată, Natalia a ținut să menționeze că nu l-a văzut niciodată pe Sorin că pe un potențial iubit și mai mult, a încercat să se apropie de el pentru a-și testa sentimentele însă a recunoscut că din partea ei nu a fost decât atracție fizica și nimic mai mult.

Astfel, ea se și simte ușurată pentru faptul că a plecat din Casa Iubirii ș i cumva nu mai este un obstacol în calea fericirii lui. 

Citeste si: Ea este Nicoleta, noua concurentă din „Casa Iubirii”. Care sunt concurenții care i-au atras deja atenția tinerei

Natalia a dat cărțile pe față. S-a împăcat aceasta cu fostul iubit?

Iar cum toată lumea se întreabă de ce Natalia nu s-a apropiat de Sorin în toată această perioadă, prezentatoarea Culisele Iubirii a aflat faptul că fosta concurenta ar avea o relație cu fostul ei iubit, însă tânără a lămurit acest aspect imediat:  "Nu, nu este nimic adevărat. Sunt zvonuri lansate de colegi pentru că nu m-am îndreptat spre Sorin și s-a interpretat. Ori că am iubit, ori că cineva îmi spune ce să fac.

Nu am simțit și atât. Puteam să fac un cuplu cu Sorin și poate eram și acum acolo. Nu asta era scopul meu. Puteam să fiu mai activa să mă țin de locul meu în Casa Iubirii. Eu nu cred că cineva care ar fi într-o relație ar accepta așa să ne vadă. Eu nu aș fi acceptat aceste lucruri. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Bianca de la Casa Iubirii, acuzații dure la adresa iubitului ei. Ce se întâmplă între cei doi concurenți?

Ce ascunde Natalia de la Casa Iubirii? Are un iubit secret despre care nu a vrut să vorbească? Ce spune fosta concurentă

Ce ascunde Natalia de la Casa Iubirii? Are un iubit secret despre care nu a vrut să vorbească? Ce spune fosta concurentă

[Sursa foto: Facebook]

Sorin a fost foarte supărat pe mine și m-a votat în acea Gala. Atunci nu eram într-o relație, eram la început când m-am văzut cu Robert. Nici nu mai țin minte. Gratiela a spus asta. Eu am văzut chestia asta din partea ei. Am și izbucnit și am zis niste chestii de ea. Dar ea a venit într-o perioada când toți erau plecați. Am avut o relație frumoasa, cântam, dansam, ne-am atașat mult. Au fost acele probleme, dar s-au rezolvat", a dezvăluit Natalia.

Citeste si: Despărțire în ”Casa Iubirii”: Bianca este dezamăgită de comportamentul lui Adrian

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si