Narcisa, fosta iubită a manelistului Nicoale Guță, se judecă mai nou cu asociația de locatari din blocul în care locuiește. Împreună cu Alberto, fiul ei și al manelistului, Narcisa stă într-un bloc amplasat într-o zonă centrală a Capitalei, dar nu se înțelege deloc cu vecinii. Deranjați de faptul că suma restantă la întreținere a crescut substanțial în dreptul apartamentului Narcisei, aceștia- prin asociația de locatari- au dat-o în judecată pe fosta iubita a lui Guță. 

Narcisa Guță a fost dată în judecată de asociația de locatari. Termenul decisiv a fost stabilit pe 2 noiembrie 

Primul termen al procesului deschis la Judecătoria Sectorului 3 a avut loc la finalul lunii august, la termenul din 15 septembrie magistrații amânând cauza pentru data de 2 noiembrie 20220, când este așteptat și verdictul în dosar. Și Narcisa s-a plâns în ultimii ani de faptul că Nicolae Guță nu contribuie cu nici un ban la creșterea lui Alberto, la fel cum au făcut și restul femeilor care au trăit o idilă cu celebrul manelist. În luna ianuarie, Narcisa s-a filmat făcând scandal pe culoarele unui spital unde era internat Alberto, în înregistrare femeia reproșându-i lui Guță că a uitat de tot de urmașul lui. 

Citeste si: Nicoleta Guță, anunț bombă pe Facebook: ”Căsătorită cu Raj Păun!” Cum arată bărbatul FOTO

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Narcisa Guță nu are deloc amintiri plăcute din sălile de tribunal. În 2016, fosta iubită a lui Nicolae Guță a fost condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru vătămare corporală. Sentința a venit la doi ani după ce Narcisa a intrat în casă peste Beyonce de România, iubita din acel moment a lui Guță, a bătut-o, i-a luat banii și câteva obiecte personale.

Ulterior, cele două femei s-a împăcat, mai ales că ele au un comun faptul că au fost părăsite de ”regele manelelor” după ce acesta le-a făcut câte un copil.

Guță
Nicolae Guță și Narcisa sunt părinții lui Alberto

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si