Potrivit cancan.ro, care citeaza surse din randul anchetatorilor, politistii au luat in calcul toate variantele in cazul mortii lui Vasile Turcu. Nu a fost neglijata nici ipoteza unei crime care sa fi fost mascata de o asa-zisa sinucidere, mai ales ca omul de afaceri avea dusmani si datorii. Dar printre cei banuiti s-ar fi numarat chiar si apropiati, persoane apropiate afaceristului, printre care si amanta lui, oameni care aveau interese financiare directe. 

Elementul esential din aceasta ancheta este biletul de adio lasat de Vasile Turcu familiei. Acesta isi justifica sinuciderea, i-a lasat fiului si sotiei evidenta clara a datoriilor pe care le are de achitat si ii roaga sa o faca in numele lui.

Anchetatorii au luat in calcul si ipoteza unei posibile crime mascate prin sinucidere. Biletul de adio ar fi putut fi scris de altcineva si ca Vasile Turcu ar fi fost ucis prin sugrumare si apoi atarnat in streang. Expertii grafologi au stabilit insa ca scrisul ii apartine milionarului. Astfel, aceasta ipoteza nu mai sta in picioare.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

In schimb, procurorii analizeaza acum daca nu cumva Vasile Turcu a fost determinat sa se sinucida. Din acest motiv, urmeaza sa fie chemati la interogatoriu si persoanele care l-au imprumutat cu bani pe omul de afaceri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si