Close sidebar
Close sidebar

Ce au descoperit criminalistii in biletul de adio lasat de Vasile Turcu! Politia a luat in calcul o crima, urmata de inscenarea sinuciderii

Anchetatorii inca nu au inchis dosarul lui Vasile Turcu si nici nu s-au pronuntat oficial asupra concluziei. Procurorii au asteptat un element esential din ancheta, care a ajuns de curand la dosar.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit cancan.ro, care citeaza surse din randul anchetatorilor, politistii au luat in calcul toate variantele in cazul mortii lui Vasile Turcu. Nu a fost neglijata nici ipoteza unei crime care sa fi fost mascata de o asa-zisa sinucidere, mai ales ca omul de afaceri avea dusmani si datorii. Dar printre cei banuiti s-ar fi numarat chiar si apropiati, persoane apropiate afaceristului, printre care si amanta lui, oameni care aveau interese financiare directe. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Elementul esential din aceasta ancheta este biletul de adio lasat de Vasile Turcu familiei. Acesta isi justifica sinuciderea, i-a lasat fiului si sotiei evidenta clara a datoriilor pe care le are de achitat si ii roaga sa o faca in numele lui.

Anchetatorii au luat in calcul si ipoteza unei posibile crime mascate prin sinucidere. Biletul de adio ar fi putut fi scris de altcineva si ca Vasile Turcu ar fi fost ucis prin sugrumare si apoi atarnat in streang.

Expertii grafologi au stabilit insa ca scrisul ii apartine milionarului. Astfel, aceasta ipoteza nu mai sta in picioare.

In schimb, procurorii analizeaza acum daca nu cumva Vasile Turcu a fost determinat sa se sinucida. Din acest motiv, urmeaza sa fie chemati la interogatoriu si persoanele care l-au imprumutat cu bani pe omul de afaceri.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI