Cand au ajuns la Casa Poporului multi parlamentari si-au dat seama ca vorba romaneasca obrazul subtire cu cheltuiala se tine este mai adevarata ca oricand. Asa ca ...prima investitie au facut-o in stil!

IOANA BRAN: "Sincer sa va zic activitatea si modul de viata putin s-au schimbat si atunci mi-am cumparat o camasa un costum, lucruri necesare"

IONELA DOBRICA: "Mi-am cumparat lucruri care tin de tinuta pentru parlament pentru ca ne-am schimbat modul vestimentar si avem nevoie de o tinuta corespunzatoare...Am investit in niste sacouri niste pantaloni mai eleganti

SALARIU PREA MIC PENTRU "STIL"?

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Am intalnit si un deputat care are costuri mari cu vestimentatia.  Iar pentru altul primul salariu s-a dovedit insuficient.

SORIN MOLDOVAN: "Mi-am luat doua camasi din primul salariu...nefiind asa mare salariu, oricum nu poti sa iti iei multe din el. Cat a fost primul salariu? Undeva la 5200, 5300 de lei"

"Primul salariu a fost foarte mic, a venit in decembrie perioada cu cadourile si cu cheltuielile foarte mari si nu am avut timp pt ceva anume..pai

au fost 20 de milioane, s-au dus mai repede decat au venit!"

Poate ar fi bine sa o asculte pe colega sa mai in varsta...care stie bine ce inseamna cumpatarea.

ELVIRA SARAPATIN: "Eu investesc tot timpul in haine, nu neaparat ca sunt parlamentar, imi place sa ma imbrac ..cat a costat sacouasul? 150 de lei"

Au fost insa si cazuri in care chenzina de la Parlament a fost mai mult decat suficienta.

MARIA JIVAN: "Primul salariu a fost pentru bebelusa. ce i-ati cumparat? tot felul de rochite, pantofiori si inclusiv cred ca am cumparat pantofiorii pentru boteszul ce va urma"

In fiecare luna un parlamentar primeste un salariu de peste 5000 de lei. Unde mai pui ca are asigurate transportul, cazarea si abonamentul la telefon.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si