Avocata Israelei Vodovoz a chemat autoritatie care au spart usa locuintei victimei. Trupul femeii a fost gasit, in stare de putrefactive, in baie. Se pare ca celebra afacerista nu avea hainele pe ea, in momentul in care a fost gasita fara viata.

Legistii iau in calcul un infarct sau un accident, pentru ca este posibil sa fi alunecat pe gresia umeda, insa cauza exacta a decesului va fi

stabilita in urma necropsiei.

„S-a descoperit ca a suferit un accident. Se presupune ca nu au fost urme de violenta sau alte urme de intrare prin efractie” au declarat reprezentantii ISU.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Un echipaj de politie va ramane de paza la usa locuintei Israelei, pana cand copiii acesteia vor ajunge in Romania. Acestia vor decide daca mama lor va fi inmormantata in Israel sau in tara noastra, potrivit cancan.ro.

„Simteam ca ma afectau energiile din jurul meu si am renuntat sa mai apar la televizor. Am o boala cronica, nu primesc pe nimeni la mine. Eu fac 20 de pasi, la 50 de pasi devine greu. Eu imi asum aceasta izolare, nici copiii, nici nepoatele nu le primesc la mine. Daca vorbesc acum asa, fara sa imi trag sufletul, inca e bine.

Am retinut

apa. Creierul e OK”, a declarat Israela, pe 8 februarie, la un post de televiziune.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si