Andrei şi Giorgian Frăţiloiu, în vârstă de 6 şi respectiv 9 ani, au renunțat la o zi de joacă pentru a strânge toate gunoaiele pe care le aveau pe drumul către școală.

Sătuli de faptul că sunt nevoiți să meargă la școală printre deșeuri, cei doi copilași s-au apucat din inițiativă proprie să strângă gunoaiele, iar acest lucru a ajuns și la urechile ministrului Mediu, Graţiela Gavrilescu, care s-a întâlnit cu cei doi fraţi şi le-a oferit două biciclete, rechizite şcolare din materiale reciclabile, precum şi saci menajeri ca să poată continua acţiunile de ecologizare.

„Vă dau saci de plastic. Andrei, îţi dau şi numărul meu de telefon, îţi dau şi numărul de la cabinet, îţi dau şi numărul de telefon al doamnei comisar de la Suceava şi de la APM şi să ne suni să ne spui: Noi am început la Vatra Dornei curăţenia de primăvară, de Paşte. Cu sacii ăştia începem să adunăm, dar adunăm numai reciclabilul. Adunăm PET-uri, carton, hârtie, material metalic. (...)”, le-a spus ministrul Graţiela Gavrilescu celor doi copii. La discuţie a asistat şi primarul oraşului Vatra Dornei, Ilie Boncheş, unul dintre cei responsabili de curăţenia oraşului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

FOTO: www.monitoruldedorna.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si