Close sidebar
Close sidebar

Ce avere are Ion Iliescu la 88 de ani: „Apartamentul nu este nici macar de un confort extraordinar. In dormitor incap doar patul si sifonierul”

Intr-un interviu mai vechi s-a vorbit despre ce avere are Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, care locuieste intr-un apartament din cartierul Primaverii.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Toata lumea a aflat ce avere are Ion Iliescu dupa ce acesta a acordat un interviu in 2003, cand era presedintele tarii. „Cel mai constant si profund suport, in toata viata mea, a fost si este sotia. Alaturi de ea am trecut prin multe. Nu am fost orbiti nici de putere, nici de avere”, a spus Iliescu, care a implinit 88 de ani pe 3 martie.

Ce avere are Ion Iliescu. Spune ca are o casa si o masina cumparata de sotie

„Dupa o viata petrecuta impreuna, singurele noastre bunuri sunt casa in care locuim si o masina cumparata de sotie. Apartamentul nu este nici macar de un confort extraordinar: biroul meu este destul de restrans, iar in dormitor incap doar patul si sifonierul...”

, a mai dezvaluit Ion Iliescu.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Ce avere are Ion Iliescu. In 1997 si-a cumparat un apartament in cartierul Primaverii

Prima oara s-a scris despre ce avere are Ion Iliescu in 1997, cand el si sotia sa, Nina, au achizitionat un apartament la etajul unei vile din cartierul Primaverii. „Ion Iliescu şi-a cumpărat apartamentul din strada Moliere cu 55 de milioane de lei.

Curtea de circa 1.000 mp i-a fost dată în proprietate, printr-un act administrativ, de către premierul Călin Popescu Tăriceanu, în perioada mandatului său, deoarece fostul preşedinte Ion Iliescu nu era proprietar şi pe terenul din jurul imobilului” ,  dezvaluia Evenimentul zilei.

Ce avere are Ion Iliescu. Sotia si-a publicat talonul de pensie

Discutii despre ce avere are Ion Iliescu au aparut recent, cand in presa a aparut informatia ca sotia sa ar avea o pensie lunara de 10.000

de lei. Nina Iliescu si-a publicat talonul de pensie, din ianuarie 2018, din care reiese ca incaseaza 2.143 de lei net.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI