Ce avere are Ramona Ioana Bruynseels

Ramona Ioana Bruynseels a declarat la BEC un teren intravilan de aproape 1.000 de metri pătraţi, deţinut împreună cu soţul ei, Dominic Bruynseels. Ramona Ioana Bruynseels mai deţine şi un apartament de 196 de metri pătraţi.

Dominic Bruynseels, soțul Ramonei Ioana Bruynseels, deţine un apartament de 82 de metri pătraţi şi două case de vacanţă de câte 180 şi respectiv 220 de metri pătraţi.

Ce avere are Ramona Ioana Bruynseels. Candidatul PPU-SL la alegeri prezidenţiale 2019 are o avere impresionantă
Ce avere are Ramona Ioana Bruynseels

Ba mai mult, acesta mai deține un teren intravilan de 1.680 de metri pătraţi şi două case de locuit, de 996, respectiv 192 de metri pătraţi, toate trei imobilele adjudecate în baza unui titlu executoriu.

Citeste si: Sondaj alegerile prezidenţiale 2019: Klaus Iohannis, pe primul loc în preferințele românilor

Citeste si: Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis se acuză reciproc de încălcarea Constituției. Replici dure în conflictul dintre Palate

Citeste si: Avere Klaus Iohannis. Cât de bogat este președintele țării, candidat la alegerile prezidențiale 2019 din partea PNL

Ramona Ioana Bruynseels are o mașină din 2010, un autoturism Land Rover.

Ramona Ioana Bruynseels deține bijuterii și ceasuri în valoare de 70.000 de euro, dar și obiecte de artă cu o valoare de 30.000 de euro.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Candidatul PPU-SL la alegeri prezidenţiale 2019 are mai multe conturi în bancă cu diferite sume: 46.827 de lei, 27.398 de dolari şi 31.966 de euro.

Dominic Bruynseels deține și el mai multe conturi în lei, euro, lire sterline, dolari şi rand sud-african, cumulând următoarele sume: 106.337 de lei, 301.289 de euro, 1.343.853 de lire sterline, 714.678 de dolari şi 3.528.725 rand sud-african.

Ce avere are Ramona Ioana Bruynseels- Caștiguri anuale

Ramona Ioana Bruynseels a câştigat 9.337 de lei anul trecut, ca secretar de stat în ianuarie 2018. Pentru funcţia de consilier al ministrului Apărării a câştigat în perioada februarie- martie 2018 suma de 3.941 de lei.

Ramona Ioana Bruynseels- candidatul din partea Partidului Puterii Umaniste la alegerile prezidențiale 2019

Ramona Ioana Bruynssels, în vârstă de 39 de ani, din partea Partidului Puterii Umaniste, și-a depus candidatura în ultima zi, împreună cu peste 280.000 de semnături.

La ieșirea de la BEC, Ramona Ioana Bruynssels a dat drumul mai multor porumbei alb, susținând că semnifică "o nouă șansă pentru România".

„Momentul cu porumbeii semnifică o nouă șansă pentru România. Credem cu tărie. Cred că toți cei care au semnat pentru noi cred în aceeași șansă. Iată că acum vin oameni noi care își doresc să schimbe România. Am depus astăzi 280.945 de semnături, după cum mi-au spus colegii mei.

Ținând cont de faptul că eu am apărut pe scena politică acum trei luni de zile cred că pentru noi este o mare realizare că am strâns acest număr. Într-adevăr nu este atât de ușor precum era în alți ani și pentru asta trebuie să le mulțumesc cu ghilimelele de riguare politicienilor din ultimii 20 de ani, pentru că datorită incompetenței, populismelor și a ceea ce au făcut ei până acum, oamenii nu mai cred nici în noi, care venim cu sufletul deschis și care vrem să facem ceva cu adevărat

pentru copiii noștri”, a afirmat Ramona Bruynseels, la ieșirea din sediul BEC.

„Soțul meu este principalul susținător al meu, mai avem câțiva prieteni care au donat sume mai mici, iar în continuare mă bazez pe sprijinul românilor. Mi-aș dori să facem un act de voluntariat, așa cum se întâmplă și în occident. Cred că ar trebui să sărim cu toții cu 50 de bani, cu un leu.

Ce avere are Ramona Ioana Bruynseels. Candidatul PPU-SL la alegeri prezidenţiale 2019 are o avere impresionantă
candidatul PPU-SL la alegeri prezidenţiale 2019 are o avere impresionantă

Citeste si: Declarația de ultimă oră a Vioricăi Dăncilă: „Eu nu m-am dus în State pentru poze sau şepci. Am venit cu angajamente ferme şi proiecţii pentru ţară”

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Alexandru Cumpănașu deține un Mercedes de 100.000 € și are șofer la cheremul lui. Ce secrete ascunde unchiul Alexandrei Măceșanu

Citeste si: Iohannis, despre situaţia din educaţie: Cu miniştri mediocri nu obţii decât rezultate mediocre

Dacă nu, noi tot ne vom duce mai departe campania, însă nu o să mă vedeți pe atâtea panouri precum îi vedeți pe președintele Iohannis și pe doamna Dăncilă, pentru că nu ne putem permite asta”, a declarat Ramona Bruynseels.

„Dacă e să mă raportez la un adversar adevărat, cred că adversarul pe care eu îl anticipez în campania mea este de fapt ceea ce se întâmplă acum și câte abuzuri sunt în România. Ceea ce îmi doresc este să desființăm imunitatea, să o reașezăm în cadrul ei constituțional astfel încât politicienii, membrii Parlamentului, miniștri, președintele să beneficieze de imunitate doar pentru voturi și opinii politice în cadrul mandatului și atât.

Asta îmi doresc să se întâmple dacă ajung președinte în primele șase luni ale anului 2020. Va fi un tur I cu siguranță interesant, pentru că sunt trei-patru candidați care ne batem să ajungem în turul II și îl avem pe președintele Iohannis care are șansa de a câștiga din primul tur. Acest lucru îi sperie pe contracandidații mei. Pe mine nu mă sperie, mă motivează. Nu este foarte departe de a obține 50%”, a adăugat Bruynseels.

Ramona Ioana Bruynseels- cariera politică

În guvernarea lui Mihai Tudose, Ramona Ioana Bruynseels a condus Direcția Coordonare Politici și Priorități, iar în perioada 2015–2016 a fost specialista în comunicare a fostului vicepremier Gabriel Oprea.

Începând din iulie 2017, Ramona Ioana Bruynseels a fost consilier de stat și ulterior secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului, iar din decembrie 2018 a fost consilier de stat în Aparatul propriu de lucru al premierului Viorica Dăncilă, până în mai 2019, când a demisionat.

În iunie 2019, Congresul Partidului Puterii Umaniste, fondat de Dan Voiculescu în 2015, a ales-o în funcția de președinte al Biroului Executiv.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si