Close sidebar
Close sidebar

Ce avere uriaşă va împărţi Andrei Tinu cu soţia de care s-a despărţit! Tinu are o casă în Bucureşti, o vilă la Breaza şi 5 terenuri!

Documentele demonstrează ce avere uriaşă împarte Andrei Tinu de soţia de care s-a despărţit în urmă cu aproape o lună.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Actele arată ce avere uriaşă va împărţi Andrei Tinu cu soţia de care s-a despărţit. Fiul fostului ziarist Dumitru Tinu, decedat la 1 ianuarie 2003, într-un accident rutier, s-a separat de partenera sa de viaţă, Alberta, împreună cu care are doi copii.  „Eu sunt despărţit de soţia mea, în mod oficial, de la începutul lunii decembrie când am surprins-o la Viena minţindu-mă, spunând că este la un curs, la un congres de medicină şi de fapt, nu era, se dusese cu alte scopuri”, a dezvăluit  Tinu. 

Ce avere uriaşă va împărţi Andrei Tinu cu soţia de care s-a despărţit: "Am introdus acţiunea de divorţ la Judecătoria Sectorului 1"

“Ulterior am aflat că a petrecut un weekend acolo împreună cu un alt bărbat. Atunci am luat hotărârea să divorţez. (…) Din păcate, nu ne-am înţeles amiabil, adică să facem un divorţ la notar.

Am introdus acţiunea de divorţ la Judecătoria Sectorului 1 pentru că eu consider că am epuizat toate căile de rezolvare a acestui conflict, toate căile amiabile. Eu am prins-o pe ea cu un alt bărbat, dar ştiţi cum e: de multe ori, hoţul strigă hoţii. Eu nu am vrut să fac aceste lucruri publice că puteam să fac şi eu aceste lucruri publice tocmai pentru imaginea ”, a mai spus Andrei Tinu.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Ce avere uriaşă va împărţi Andrei Tinu cu soţia de care s-a despărţit. E preşedinte la Autoritatea Naţională Pentru Cetăţenie

Nu e un secret ce avere uriaşă va împărţi Andrei Tinu cu soţia de care s-a despărţit. Andrei, care este preşedinte la Autoritatea Naţională Pentru Cetăţenie (ANPC), din cadrul Ministerului Justitiei, şi-a depus ultima declaraţie de avere în mai 2018.

Din document reiese că  Tinu deţine 5 terenuri (4 moştenite şi unul cumpărat), în Bucuresti, comuna Coteana (judeţul Olt) şi Breaza. Tinu are un apartament şi o casă în Bucuresti, o casă de vacanţă la Breaza, precum şi două maşini.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI