Fiica lui Marcel Vela, Andra, s-a măritat în 2012 cu iubitul ei, Cristian Dragomir. Ginerele lui Vela era la acea vreme viceprimar liberal al comunei Armeniș din județul Caraș Severin. Ulterior, acesta a ajuns primar al localității. Cel care a oficiat căsătoria civilă a Andrei a fost chiar Marcel Vela, care la vremea respectivă era primarul orașului Caransebeș.( vezi ce mesaj le-a transmis Marcel Vela interlopilor)

Citeste si: Florin Salam a fost amendat la priveghiul lui Emi Pian. Marcel Vela a spus la tv

Citeste si: Marcel Vela, fotografie desprinsă din filme, menită să-i sperie pe interlopi. Ludovic Orban: „Nu trebuie să fiți doar cu ochii pe infractori, trebuie să fiți cu altceva pe ei”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Citeste si: Marcel Vela anunță controale pe litoral: „Sper să nu se ajungă la închiderea plajelor”

„Vă doresc Casă de Piatră, tot ce este mai frumos pe Pământ, tot binele din lume, toate binecuvântarile din Cer, copii frumoși și sănătoși, spre bucuria noastră”, le-a urat tatăl și socrul tinerilor însurăței. Presa a relatat că nunta s-a desfășurat la Catedrala Episcopală, iar Andra a fost condusă la altar de tatăl ei, Marcel Vela, pe un covor de trandafiri, comandați chiar de ministru. 

Ce bogată este fiica lui Marcel Vela. Andra a fost consilier europarlamentar

Andra Vela, fiica lui Marcel Vela – fost primar în Caransebeș, actual Ministru de Interne, figura, în 2016, pe site-ul Parlamentului European drept asistent local al eurodeputatului PNL Cristian Bușoi. În declarația de avere semnată de soțul ei în 2015, Andra apare drept „consilier europarlamentar”, fiind remunerată cu 7.084 de lei pentru primele șase luni de muncă la PE (iulie 2014-decembrie 2014).

Până să ajungă asistenta lui Bușoi, Andra Vela a lucrat în Guvern, pe un post de consilier la Departamentul pentru Relația cu Parlamentul, în mandatul fostului ministru liberal Mihai Voicu, a dezvăluit pressone.ro. Ultima declarație de avere a soțului Andrei Vela datează din iunie 2018.

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”- radioimpuls.ro

Ce bogată este fiica lui Marcel Vela. Andra nu figurează cu venituri în 2017

Din document reiese ce bunuri se află pe numele fiicei ministrului de Interne. Astfel, Andra deține un teren intravilan de 1.236 metri pătrați, cumpărat în 2009, dar și unul extravilan, de 3.629 metri pătrați, primit prin donație în 2015. Andra Vela mai are un apartament de 60 metri pătrați în Carnasebeș și o casă de 536 metri pătrați în Armeniș, ambele primite prin donație.

Soțul Andrei Vela ar un spațiu comercial în Băile Herculane și două mașini, o Toyota și un BMW. La rubrica veniturilor încasate, Cristian nu a completat nici o sumă în dreptul numelui soției sale, semn că fiica lui Marcel Vela nu a avut activitate în 2017. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si