Casti de protectie si veste de semnalizare

Modelul care vine la pachet cu un astfel de cadou este cel cu 6 usi in Z. Constructia sa a fost realizata din tabla sudata cu grosimea de 0,7mm, avand greutatea de 55 de kilograme. De asemenea, produsul este fabricat in Romania, in conformitate cu cerintele standardului ISO 9001:2000. Setul de casti pentru protectie are calota din HDPE, banda antitranspiratie din burete si suspensie din polieteliena cu fixarea in 6 puncte.

Rezistenta lor la temperatura atinge intervalul -10/+50 aC, iar sloturile pentru accesorii au dimensiunile de 30mm. In acelasi timp, la un astfel de vestiar metalic primesti inca 6 veste reflectorizante de culoare galbena. Acestea sunt alcatuite dintr-o tesatura realizata din poliester in proportie de 100%, iar benzile lor au latimea de 5 cm. In plus, marimea este M, ceea ce garanteaza faptul ca majoritatea muncitorilor o pot purta fara sa intampine dificultati.

Masti faciale

Cauti o oferta potrivita pentru a depasi mai rapid perioada de pandemie? Alege un vestiar cu picioare si 2 usi, care sa aiba dimensiunile de 600x500x1920. Produsul poate fi achizitionat pentru pretul de 785,39 RON cu TVA inclus si vine insotit de un cadou care consta intr-un set de 50 de masti.

Acestea sunt plisate si dispun de trei straturi de protectie, precum si de benzi elastice pentru urechi.

Desi se potrivesc in domeniul cosmetic si cel farmaceutic, pot fi utilizate de catre angajatii din orice afacere. Purtarea lor garanteaza respectarea normelor de lucru si ofera protectie tuturor fata de virus.

Umerase si halate cadou

Vestiarele metalice cu 4 usi costa 1.416,09 RON cu TVA, fiind disponibile la promotie. Dimensiunile acestora sunt de 775x450x1800 mm, iar fiecare produs din aceeasi categorie se livreaza in stare complet asamblata.

Astfel, nu mai este necesar sa angajezi o persoana avizata pentru montaj.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pe langa economiile financiare, un alt avantaj al acestui vestiar metalic este cadoul alcatuit din umerase si halate. Acestea sunt disponibile in cate 10 bucati, reprezentand o solutie practica pentru industriile in care se lucreaza cu diverse solutii sau produse ce ar putea afecta hainele normale.

Halatele sunt alcatuite din polietilena si au o marime universala, astfel incat oricine poate sa le poarte. Cat despre umerase, acestea sunt confectionate din plastic rigid. Vestiarul este prevazut cu fante de aerisire, care permit o buna ventilatie in interior si formeaza un mediu propice pentru impiedicarea bacteriilor.

Ce oferte sunt disponibile la vestiare metalice?

Daca iti doresti sa achizitionezi un vestiar metalic cu 3 usi si bancuta, acesta poate fi al tau pentru un pret mai mic cu 760 de lei fata de cel initial. Poti achizitiona si un set de 3 bucati cu 12 usi.

Acestea au dimensiunile de 1800x900x500mm si dispun de un sistem de inchidere cu 2 chei.

Pretul lor este de 3.462,89 lei, fiind posibil sa efectuezi plata in 3 rate fara dobanda. Procesul necesita utilizarea unui card de credit, iar verificarea eligibilitatii are loc direct in cosul de cumparaturi. Magazinul online Viamond iti pune la dispozitie o gama variata de modele de vestiar metalic care vin insotite de cadouri!



 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si