Cadouri pentru zodia Rac

Cadourile pentru el sunt in primul rand un semn ca te-ai gandit la el. Ideal ar fi sa gasesti ceva ce iti spusese el deja ca isi doreste, pentru ca astfel sa ii demonstrezi ca esti in permanenta atenta la ce spune. In orice caz, fii sigura ca orice cadou i-ai lua ii va placea in mare masura mai ales pentru ca este de la tine. Chiar daca este o bratara pe care in mod normal ar considera-o oribila, o va purta cu mandrie, fiind o dovada a iubirii tale pentru el. Altfel, este capricios si va fi greu sa gasesti ceva care sa ii placa cu adevarat, deci nu iti face sange rau degeaba. Orice este legat de domeniul ocult sau are o tenta spiritulala il va fascina in mod sigur. Culorile care i se potrivesc sunt in general in gama de albastru.
Idei pentru cadou: o tabachera veche, un tablou (ii place orice cadou pentru casa), papuci de casa pufosi, un parfum fresh, o carte din seria "Cum sa iti incepi propria afacere", o icoana(daca este religios), o amuleta, un CD cu muzica de meditatie.

Cadouri pentru zodia Leu

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Ii plac enorm de mult cadourile. Ii va placea ideea ca te-ai gandit la el, mai mult decat cadoul in sine. Cu toate astea, daca vrei sa il faci cu adevarat fericit, cumpara-i ceva cu care sa se poata mandri: un mobil, ceva de imbracat, etc. Ii place mult sa fie flatat. Si daca te tin buzunarele, cumpara-i ceva de firma sau oricum de mai multi bani, pentru a fi sigura ca se va putea mandri cu cadoul. Daca nu stai bine cu finantele, sa stii ca apreciaza gestul in sine si faptul ca te-ai gandit la el, asa ca un cadou simbolic il poate face foarte fericit si te va intelege ca nu te-ai descurcat cu banii. Culorile cele mai potrivite pentru Leu sunt in gama portocaliu-rosu.
Idei pentru cadou: CD cu muzica lui preferata, bilete la concertul formatiei lui preferate, un tricou haios, electronice, obiecte de decoratiuni interioare haioase, un animal de casa (ai grija sa te interesezi inainte daca poate sa il ingrijeasca), ceva fabricat de tine (spre exemplu: o bratara impletita).

Cadouri pentru zodia Fecioara

Hmm! aici sa stii ca vei avea ceva de furca. Este un pretentios fara pereche si iti va cauta nod in papura in consecinta. Din punctul lui de vedere, ceea ce ii faci cadou demonstreaza in primul rand ceva despre tine si despre caracterul tau. In al doilea rand, demonstreaza daca esti atenta la gusturile lui si cat de bine il cunosti. Detaliile sunt foarte importante, deci nu incerca sa te pacalesti ca acea camasa cu dungulite subtiri pe care i-ai luat-o este superba. S-ar putea sa afli ca lui ii plac dungile mai groase un pic. Si un alt sfat, calitatea este mai importanta decat cantitatea.
Ii place in orice caz sa primeasca atentii si sa vada ca te-ai gandit la el si ca ai vrut sa ii faci o bucurie. Nu uita ca este o fire conservatoare, deci nu cauta sa il sochezi. Il vei bucura cu un cadou util, care par banal in ochii altora, dar care este pretios pentru el. Culorile potrivite sunt cele din gama rosu-violet.
Idei pentru cadou: agenda electronica, camasa, cravatajoc de strategie pe calculator, ac pentru cravata, obiecte cosmetice, abonament la clubul pe care il frecventeaza, lenjerie. 

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste mai mult pe ele.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si