Dori a fost nominalizată spre eliminare de Kinga, alături de Natalia și de Ionuț. "Concurentul care are cele mai multe voturi din cei trei va rămâne în casă", a spus Andreea Mantea.

Citeste si: Cât a slăbit Andreea Mantea înainte de emisiunea Casa Iubirii? Alimentele pe care nu le consumă prezentatoarea TV

Anunțul a fost făcut imediat după: cele mai multe voturi a avut Natalia, care s-a salvat astfel de la eliminare.

Cei trei nominalizați spre eliminarea din Casa Iubirii, la gala de duminică: Natalia, Ionuț și Dori

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Concurentul cu cele mai puține voturi primite din partea telespectatorilor, dintre cei doi nominalizați, a fost obligat să plece acasă. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"A fost o experiență foarte frumoasă, nu mă așteptam să mă apropii de un băiat. A fost Flavius, dar a trecut... mă bucur că i-am cunoscut pe toți", a mărturisit Dori înainte să afle verdictul.

Din păcate, chiar ea a fost cea eliminată, astfel încât a trebuit să își ia la revedere de la ceilalți concurenți. 

Dori și Larisa, nedespărțite până acum

Dori a participat alături de sora ei geamănă, Larisa, la sezonul 1 din show-ul "Casa Iubirii" de la Kanal D. Deși din punct de vedere fizic aproape că nu pot fi deosebite, Dori și sora ei sunt diferite în multe privințe.

Citeste si: Cu ce se ocupă Dragoș Paraschiv de la Casa Iubirii?

Până în prezent, Larisa și Dori nu au stat despărțite mai mult de o zi.

Acum vor fi nevoite să își testeze limitele și rezistența în această privință.

Dori are 23 de ani, este din Târgu Mureș și spune că nu s-a îndrăgostit niciodată până acum, chiar dacă a avut o relație.

Coincidență sau nu, la fel ca sora ei geamănă, Dori a avut o singură relație care a durat 6 luni, dar în timpul căreia nu a reușit să simtă fiorii dragostei. Concurenta din Casa Iubirii a mărturisit că nu a iubit niciodată și că speră să o facă în cadrul emisiunii.

Dori spune că nu e supărată pe Kinga

Dori spune că nu e supărată pe Kinga, cea care anominalizat-o spre eliminare. Fosta concurentă li s-a adresat băieților din Casa Iubirii: 

"Îmi doresc să vă găsiți fiecare pe cineva, cât am fost eu aici nu am reușit să îmi găsesc pe nimeni. Nu am de ce săî fiu supărată pe Kinga. Așa a fost să fie", a spus Dori la plecarea din show.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si