Iata o lista cu articole de incaltaminte pe care nu ai voie sa o ratezi de Black Friday!

  1. Incaltaminte de sezon

In fruntea listei de cumparaturi, ar trebui sa se afla, in primul rand, incaltamintea de sezon, indispensabila in anotimpul rece. Poti folosi reducerile uriase in favoarea ta, cumparandu-ti produsele dorite si care sunt de calitate superioara, pe care, in mod normal, ai fi tentat sa eziti sa le achizitionezi la pret intreg,

datorita costurilor ridicate. Asadar, verifica oferta de ghete/bocanci din piele pentru iarna si alege unul sau mai multe modele care te avantajeaza, care se potrivesc personalitatii tale si pe care le poti integra cu succes in tinutele din acest sezon. In mod sigur, incaltarile alese nu numai ca vor fi foarte comode  si confortabile, dar vor reprezenta si un punct central pentru accesorizarea outfiturilor.

Tot la acest capitol, daca esti adepta unui stil elegant, de pe lista ta de cumparaturi nu ar trebui sa lipseasca botinele cu toc sau fara, in functie de preferinte. In perioada de Black Friday poti gasi botine elegante si ieftine din materiale de calitate si care au modele diverse din care poti sa iti alegi preferatele.

  1. Pantofi eleganti, de ocazie

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă- wowbiz.ro

Pe langa incaltamintea de sezon, in Vinerea Neagra mai poti cumpara si acea pereche de pantofi eleganti pe care ti-ai dorit-o intotdeauna in colectia ta, dar din considerente financiare, ai tot amanat sa o achizitionezi. Acum este momentul oportun pentru a iti intregi garderoba, facand o investitie benefica atat pentru garderoba ta, cat si pentru a iti indeplini o dorinta arzatoare.

  1. Articole de incaltaminte specifice altor sezoane

O alta investitie inteligenta ar fi sa profiti de reducerile colosale si sa iti cumperi incaltaminte pentru primavara sau vara, pentru ca in aceasta perioada preturile acestor produse vor fi extrem de mici. Daca pana acum evitai sa faci acest lucru, crezand ca sandalele, balerinii sau tenisi din sezonul trecut nu vor mai fi la moda si in cel viitor, afla ca, daca te vei axa pe articole clasice atat din punctul de vedere al modelului ales, cat si din cel ai paletei cromatice, in mod cert nu vei da gres si te vei bucura de incaltaminte in ton cu tendintele actuale si viitoare.

  1. Modele ale brandurilor preferate sau populare

Nu exista femeie care sa nu isi doreasca in colectia ei de pantofi macar o pereche de incaltari de brand, fie ca este vorba de un model mai elegant sau unul casual, sport. Aceste articole se gasesc, de obicei, la preturi mult prea ridicate, chiar si cele din colectiile mai vechi, insa, in plin sezon de reduceri, s-ar putea sa le gasesti la un pret mult mai bun, valorand jumatate sau chiar mai putin din suma initiala.

De asemenea, ai putea sa te gandesti si la persoanele dragi tie si sa le surprinzi cu un cadou inedit, cumparandu-le o pereche noua de incaltari.

Citeste si: Culiță Sterp, dezvăluiri neașteptate despre relația cu socrii! Cum se înțelege artistul cu părinții Danielei Iliescu: „Îi iubesc foarte mult și îi respect. Nu m-au deranjat cu o vorbă.”- kfetele.ro

Citeste si: Tatăl lui David Popovici, despre parcursul fiului său: "Închipuiți-vă ce înseamnă câțiva ani de astfel de presiune"- radioimpuls.ro

Oricare ar fi alegerile tale, nu uita ca pentru a profita la maximum de ofertele avantajoase inainte ca stocurile sa fie epuizate ar trebui sa iti faci o lista cu produsele preferate, pe care sa le adaugi in cosul de cumparaturi ale magazinelor online vizate de tine si sa vezi daca reducerile se dovedesc a fi avantajoase pentru bugetul tau.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si