Vestea tristă a morții Mioarei Roman, fosta soție a lui Petre Roman a venit ca un trăsnet pentru familia sa, dar și pentru cei care o îndrăgeau atât de tare!

Acesta a suferit un stop cardio-respirator, vineri dimineață, la azilul din Snagov unde era internată, dorința sa cea mai mare fiind îndeplinită. Mai precis, ea a vrut să aibă parte de o moarte în somn, să nu simtă durerea și să fie liniștită.

Din păcate, una dintre fiicele sale, Oana Roman se afla plecată în vacanță, în Egipt, însă a venit într-un suflet în România pentru a se ocupa de cele necesare înmormântării mamei sale.

De altfel, aceasta a postat primul mesaj pe Facebook legat de trecerea în neființă a Mioarei Roman, despre care a spus că îi datorează totul și că o iubește nespus. 

Ultima dorință a Mioarei Roman

Duminică, 25 februarie Mioara Roman urmează să fie depusă la ora 14:00 la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, acolo unde cu toții își pot lua rămas bun de la ea, urmând ca luni, 26 februarie să aibă loc înmormântarea, la cimitirul Reînvierea.

Datorii Mioara Roman

Mioara Roman a încetat din viață la 83 de ani.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Cine este Sebastian Stan, actorul român care a câștigat premiul "Ursul de Argint" la Berlin

Fosta profesoară și jurnalistă erau mereu atentă la cum arată, astfel că ultima sa dorință a fost să treacă printr-o intervenție de tanatoestetică funerară, adică reconstrucție a feței. De asemenea, Oana Roman a anunțat că mama ei va avea parte de o mulțime de flori albe pe ultimul drum și va fi dusă cu o limuzină de lux.

Ce datorii avea Mioara Roman?

Soția fostului prim-ministru al României ar fi lăsat în urma sa o datorie de aproximativ 300.000 de euro, informează playtech.ro  . Mai precis, acești bani îi datorează Regiei Autonome ”Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat”  (RA-APPS), prin restanţele la plata chiriei şi întreţinerii vilei de protocol, în care a locuit pe vremea când fostul ei soţ era încă în funcție.

Avocata Beatrice Comăniceanu a explicat că aceste datorii nu vor fi trecute cu vederea, iar fiicele Mioarei Roman, Catinca și Oana vor trebui să le achite.

„La dezbaterea moștenirii, se preiau și datoriile, inclusiv cele de la stat, dar și de la bănci. Nu se sting datoriile, odată cu decesul persoanei, moștenitorii, în cazul de față, Oana și Catinca, fiicele Mioarei Roman, le preiau, sunt bune de plată. Din păcate da, așa se întâmplă, am avut cazuri. Dreptul la moștenire nu vine numai cu avantaje, după cum vedeți”,   a precizat avocata pentru sursa menționată mai sus.

Datorii Mioara Roman

Fotografii cu Mioara Roman și cu una dintre fiicele sale.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: "A trăit cu pasiune, a fost o luptătoare și o mamă iubitoare". Raluca, o tânără cercetătoare de 42 de ani, a fost răpusă de o boală necruțătoare

În urmă cu ceva timp și Oana Roman a vorbit despre aceste datorii, dezvăluind faptul că mama ei avea poprire pe pensie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si