În această nouă săptămână, noii lideri ai casei sunt Ștefania și Cristian, unul dintre cele mai noi cupluri de la „Casa Iubirii”. Chiar dacă sunt încă la început și nu și-au oficializat încă relația, cei doi sunt din ce în ce mai îndrăgostiți în fiecare zi.

O nouă concurentă în „Casa Iubirii”

Prezentatoarea emisiunii, Andreea Mantea a anunțat că o nouă concurentă va intra în casă în această săptămână. 

„Am trecut cu bine și peste această gală. Mâine va intra o fată nou aici, în Casa Iubirii. Radu, spuneai că ești libert. Ești pregătit să cunoști o fată nouă?”, a mărturisit Andreea Mantea. 

„Din moment ce Kinga și-a asumat lucrul acesta și a spus că dorește să cunoască și ea pe altcineva, de ce să nu-mi acord și mie această șansă, măcar să încerc”, a spus Radu.

Citeste si: Momente tragice în platoul Casa Iubirii! Medicii au fost chemați de urgență: „I s-a făcut rău”

Se pare că Radu este dispus să o lase în urmă pe Kinga după ce aceasta a făcut o mulțime de afirmații, fiind pregătit să cunoască noi fete din „Casa Iubirii”.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Relația dintre Kinga și Radu părea una care ar fi putut avea succes. Cu toate acestea, în ultima săptămână, Kinga a spus că este tot mai nefericită lângă Radu și își dorește să cunoască și alți concurenți din casă, precum Robert, pe care l-a plăcut din prima clipă.

O nouă concurentă va veni în „Casa Iubirii”, băieții sunt în extaz și abia așteaptă să o cunoască pe noua concurentă.

Șoc în Casa Iubirii: Robert Andrei a fost descalificat în ziua de Paște

Andreea Mantea i-a luat pe toți prin surprindere când a făcut anunțul chiar în ziua de Paște. Robert Andrei a fost descalificat.

Prezentatoarea emisiunii „   Casa iubirii”   a dezvăluit că unul dintre concurenți a fost descalificat.

Citeste si:  Primele tensiuni în Casa iubirii! Andreea Mantea i-a dat replica unuia dintre concurenți: „Mă văd nevoită să te pedepsesc! Ai interzis”

Robert Andrei a fost descalificat

Săptămâna a început cu o veste proastă pentru concurenții din  Casa Iubirii,  după ce au observat că unul dintre colegii lor nu se află în platou.â

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si:  Bianca de la Casa Iubirii a făcut declarații după eliminare: „Sorin era alesul meu. M-a cucerit cu blândețea”

Andreea Mantea a fost cea care a făcut anunțul: „Am un anunț important de făcut, atât pentru voi, cât și pentru telespectatori. Robert Andrei nu mai este concurent în Casa Iubirii, este descalificat”. 

Citeste si: Corina, în lacrimi în Casa Iubirii! Ce s-a întâmplat cu concurenta în timpul emisiunii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si