Un cuplu a făcut o descoperire devastatoare la cinci ani după ce și-a cumpărat casa de vis, scrie LadBible. Jess și Jackie Morecroft din Gold Coast, Australia, au descris calvarul ca fiind un coșmar.

Din păcate, după cele întâmplate, ei au fost nevoiți să-și împacheteze lucrurile și să-și ia adio de la locuința lor. 

Cum a aflat cuplul detaliul șocant?

Jess și Jackie Morecroft ar fi obținut această casă din suburbia Mermaid Beach din Gold Coast, Australia, la o licitație cu ipotecă, în martie 2018, pentru peste 1,2 milioane de dolari. Când au încercat să transfere proprietatea cu trei dormitoare pe numele lor, au rămas stupefiați să afle că locuința se afla în centrul unui scandal de proporții.

Descoperire șocantă casă

Imagine reprezentativă pentru o casă.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Care este mâncarea viitorului? Cercetători din mai multe țări au venit să le studieze la noi în țară

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Mai precis, la Registrul de Titluri fusese pusă pe rol de cineva, care susținea că locuința fusese "ipotecată fraudulos de infractori".

De asemenea, cuplul a aflat că locuința lor era încă înregistrată pe numele bătrânului de 83 de ani și nu aveau niciun drept asupra ei.

Issa a susținut că semnătura ei pe ipotecă a fost falsificată de o rudă, ceea ce a dus la vânzarea proprietății, a cărei valoare a crescut între timp la suma uriașă de 2,7 milioane de dolari. Pensionarul, care suferă de demență, și soții Morecroft s-au luptat în instanță pentru proprietatea casei anul trecut, unde s-a decis că Issa este proprietarul de drept al casei. 

"Am cumpărat casa, ne-am mutat în ea și apoi am fost dați în judecată. De atunci, a fost un coșmar care a evoluat lent. Suntem aici din cauza tuturor acestor lucruri care s-au întâmplat înainte de a cumpăra această casă. Ne-am simțit neajutorați și prinși în capcană. Există un punct final aici pentru noi, care ne-ar ruina total... ne simțim foarte disperați în acest moment”, a povestit Jess, conform sursei menționate mai sus.

Descoperire șocantă casă

Imagine reprezentativă pentru o casă.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Care este cel mai periculos obiect de pe Pământ? Acesta te poate ucide în două zile dacă te uiți la el timp de doar 5 minute

În cele din urmă, guvernul din Queensland a fost obligat să plătească familiei Morecroft 2,7 milioane de dolari, drept despăgubire.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si