Oricat ar fi de fiabile, din nefericire, laptopurile nu pot fi complet prevenite de situatiile la care unul sau mai multe componente nu mai functioneaza corespunzator. O manevrare responsabila ii va prelungi durata de viata, dar orice pas gresit te poate pune in postura de a apela la un service laptop pentru reparatii sau la nevoia de a-ti achizitiona unul nou.

Cu inflatia care creste tot mai mult de la o zi la alta, atunci cand ecranul unui laptop are de suferit, pare un tel maret sa-ti inlocuiesti modelul defect/spart cu unul nou.

( display laptop la un pret avantajos) Trebuie sa ai in vedere si faptul ca la un display de laptop nu ai garantie sub nici o forma daca il spargi sau versi lichide pe el.  Ai putea avea in considerare achizitia unui laptop second hand sau refurbished, dar nici aceste actiuni nu e indicat sa le faci oricum, riscand sa te alegi cu un laptop cu si mai multe probleme, ba chiar cu unul nefunctional. Asa ca, revenim la cele doua solutii mentionate initial- achizitia unui laptop nou sau reparatia ecranului acestuia. Dar care e mai rentabila?

Reparatii display si touchscreen laptop la preturi accesibile

Cei de la OnLaptop vin cu un concept cool pe piata punandu-ti la dispozitie zeci de piese de schimb la preturi accesibile- baterii, tastaturi, ecrane, placi de baza etc. Ba chiar vei gasi in oferta loc inclusiv o serie de accesorii practice de care ai nevoie in viata de zi cu zi.

Dar sa discutam mai mult despre problema in cauza, cea cu ecranul defect!

Daca laptopul tau nu este in garantie iar deteriorarea nu s-a intamplat in mod subit, ci mai cu seama intentionat, cu nerespectarea instructiilor de mentenanta elaborate de catre producator si multe altele, iti poti lua gandul de la ideea de a-l repara pe gratis. Sunt persoane care, desi stiu ca au avut un aport voit la situatia nefericita, risca in continuare sa-si trimita laptopurile afectate la producator, pe garantie.

Din nefericire, sistemele performante de diagnoza pot face precis diferenta dintre un dispozitiv cu defecte din fabrica si unul care a fost afectat intentionat sau din greseala (aspecte pe care nu le acopera garantia). Si astfel, risti sa fii nevoit sa achiti costurile de reparatie si transport care nu sunt intocmai mici, ba chiar pot atinge cu usurinta valoarea laptopului nou-nout.

O solutie mai buna e sa mergi cu laptopul tau la OnLaptop Premium Service ce are componente pentru zeci de modele, dar si preturi pentru buzunarul tuturor. Daca ai un dispozitiv scump, e mai rentabil sa apelezi la reparatii laptop decat sa-ti cumperi unul nou. Cu atat mai mult daca ecranul nu e unul tipic, ci mai cu seama atipic, din sfera celor cu touchscreen.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Diagnoza la service onlaptop este gratuita si beneficiezi pe loc de o recomandare din partea unor experti. Daca bugetul nu-ti permite pe deplin inlocuirea ecranului, mai ai si posibilitatea de a achita intreg serviciul in rate, iar montajul se va realiza in maxim 60 minute. Cu alte cuvinte, pe cat de tragica este experienta ta, pe atat de simplu si rapid, fara batai de cap, iti poti face laptopul sa arate si sa functioneze ca unul nou.

Cum sa previi degradarea display-ului- sfaturi practice 

In mod cert, e mai simplu si mai facil sa previi incidentele neplacute, decat sa fii nevoit sa le rezolvi.

Vrem sa-ti prezentam si o serie de intamplari care ti-ar putea schimba relatia pe care o ai cu laptopul astfel incat sa dispuna de o viata indelungata.

Iata un prim exemplu- evita intotdeauna sa-ti manevrezi laptopul cu o singura mana. Asta poate duce la situatia nefericita in care sa-l scapi, iar ecranul poate avea de suferit.

De asemenea, in momentul in care operezi PC-ul, evita sa ai prin preajma lichide care s-ar putea varsa pe acesta sau sa-l atingi cu mainile murdare (cu atat mai mult daca ecranul este de tip touchscreen). Printre cele mai frecvente situatii pentru care un laptop ajunge in service cu defectiuni se numara si contactul cu lichide, respectiv cel cu mancare.

De evitat e sa-ti tii laptopul si in mediile cu fum si in special de cele umede, care pot patrunde in circuitele acestuia.

Citeste si: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”- kfetele.ro

Citeste si: Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

In deplasari, poarta-ti intotdeauna laptopul intr-o geanta dedicata care va preveni orice fel de incident. Renunta si la obiceiul de a adauga deasupra acestuia tot felul de lucruri care ar putea presa ecranul, carcasa sau balamaua, si care l-ar putea deteriora. Nu in cele din urma, atunci cand il operezi, asigura-te ca acesta este pozitionat pe o masuta sau intr-o pozitie adecvata ce previne ca circuitele sa se supraincalzeasca.

Cand te confrunti cu unul sau mai multe aspecte negative, nu uita ca ai la dispozitie serviciile OnLaptop care te salveaza in orice situatie si te ajuta sa te bucuri din nou de instrumentul tau de lucru si relaxare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si