Close sidebar
Close sidebar

Ce este deochiul si cum poate fi "vindecat" prin descantece

Toata lumea a auzit de el si sunt multi care, probabil, l-au simtit pe propria piele. Este vorba de deochi. Ce este el si cum poate fi "tratat" aflati din acest material.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

De cele mai multe ori se spune despre deochi ca este vorba despre cineva care s-a uitat urat la tine sau care are invidie si atunci el te deoache. El se poate face si din placere sau din lauda.

Deochiul se manifesta prin dureri de cap, stari de greata sau dureri de ochi ce nu trec decat in momentul in care cineva ii rosteste o rugaciune.

Cei mai predispusi la deochi sunt copiii, fetele frumoase sau femeile care alapteaza. Deochiul poate afecta si animalele din casa sau chiar plantele.

Pentru a putea sa te feresti de deochi, din batrani se folosesc anumite trucuri:

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

- Copiii nu trebuie lasati sa se uite in oglinda pana la varsta de un an pentru ca se pot deochea singuri

- Poti purta lenjeria intima pe dos sau sa iti legi o ata de culoare rosie la mana pentru a evita deochiu

- Aurul purtat este un bun aparator contra deochiului, dar si talismanele au mare efecte impotriva acestor lucuri, ca si usturoiul.

Pentru a scapa de deochi se pot spune descantece sau chiar rugaciuni pentru cel care a fost deochiat, noteaza cei de la descantecededeochi.com

 

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI