Așa că, zilele trecute, Adrian Alexandrov a simțit nevoia să se relaxeze, motiv pentru care a mers la gala la care a luptat Faimosul Mirel Drăgan și, apoi, Daniel Ghiță.

Entuziasmat din cale afară de programul galei, Adrian Alexandrov a ajuns încă de la începutul luptelor, el fiind unul dintre cei care și-au cumpărat bilet VIP pentru a fi cât mai aproape de ringul în care gladiatorii moderni se înfruntau.

S-a așezat lângă Nicușor Stan și, după ce au schimbat câteva cuvinte, și-a pironit privirea spre ringul în care luptătorii încercau să își administreze câte un KO. ”Prins” de adrenalina luptelor, Adrian Alexandrov nu a fost prea vorbăreț cu privire la Elena Udrea, logodnica lui aflată în Costa Rica, singurul lucru declarat cu privire la situație ei fiind ”Elena este bine, în sfârșit, totul e bine ”.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Normal, meciul lui Daniel ghiță, main-eventul serii, a fost și cel care l-a agitat cel mai tare pe Adrian Alexandrov, lupta greului K1 de la noi făcându-l pe logodnicul Elenei Udrea să se ridice în picioare și să îl încurajeze pe român, în lupta cu cehul Petr Vondráček, cu atât mai mult cu cât, pentru câteva minute, înfruntarea a fost echilibrată. Victoria prin KO a lui Daniel Ghiță l-a făcut pe Adrian Alexandrov să se bucure ca un copil, semn că este cu adevărat pasionat de luptele K1 și, după ce a filmat totul cu telefonul mobil, și-a luat, discret,

rămas bun de la vecinii de la masă, și a plecat, vizibil grăbit de la Sala Polivalentă din București.

Adrian Alexandrov și Elena Udrea sunt logodiți și au un copil

Elena Udrea și Adrian Alexandrov s-au cunoscut în vara lui 2016, la mare. După câteva ezitări, care își aveau rădăcinile în eșecurile în dragoste pe care le suferise în ultimii ani, Elena a hotărât să înceapă o nouă poveste, cu care însă a fost foarte discretă la început.

Într-un final, cei doi și-au asumat povestea de dragoste și, mai mult decât atât, după o serie de încercări, au și devenit părinții unei fetițe, născute în Costa Rica. La scurt timp de la nașterea fetiței însă, Elena Udrea a fost arestată.  De altfel, acum câteva luni, Adrian Alexandrov a povestit episodul tulburător în care Elena Udrea a fost smulsă de Interpol de lângă fetiţa lor, direct de pe străzile din Costa Rica.

”Noi eram la o scurtă plimbare. Am fost opriţi de patru agenţi(...) S-au prezentat şi ne-au spus că Elena trebuie să-i însoţească. Eram panicaţi că nu ne aşteptam la aşa ceva, plus că, fiind cu copilul pe stradă, m-am gândit doar ce voi face cu fetiţa pentru că ei deja o băgau pe Elena în maşină. Am încercat să vorbesc cu ei în engleză şi le-am explicat că acest copil trebuie să mănânce în jumătate de oră.

Ne duceam spre casă că trebuia să o hrănească. Mi-au spus că îmi vor lăsa adresa şi numărul de telefon al şefului lor, să merg la tribunal, să iau lapte. Din informaţiile pe care le am, Alina Bica a cerut audienţă la şeful Interpol, cu câteva luni în urmă. S-a dus la el, i-a spus că dacă are vreodată nevoie de ele să le contacteze, să se prezinte la faţa locului, să vadă ce e de făcut (...)” , a explicat Adrian Alexandrov.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Mai mult, pus în faţa unor teorii ale conspiraţiei care susţineau că fetiţa nu este copilul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov a reacţionat vehement. ”Nu am ce să comentez. Sunt nişte aberaţii ordinare”, ne-a spus, pe atunci, Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Zdrea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si