Preotul care şi-a dat foc la sfinţirea Catedralei Neamului a şocat o ţară întreagă pe 25 noiembrie 2018, când a avul loc evenimentul la care au participat zeci de mii de credincioşi din toată ţara. La un moment dat, un bărbat îmbrăcat în starie preoţeşti şi-a dat foc hainelor. Presa a relatat că este vorba despre un preot din Constanţa, George Ciulei.( vezi cine e preotul care a debutat în televiziune la 56 de ani)

Citeste si: Jandarmul cu voce de aur își schimbă meseria! A devenit student la Teologie EXCLUSIV

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Acesta era nemulţumit de faptul că a fost sancţionat de superiorii săi şi că nu mai era lăsat să oficieze slujbe. Preotul a fost implicat în 2015, într-un accident de circulaţie în urma căruia o persoană a murit. Maşina pe care o conducea a fost izbită de un autoturism condus de un şofer beat, care a decedat în urma impactului. Preotul a relatat că, deşi a fost victimă în incident, şefii săi au decis să îl suspende.

Preotul care şi-a dat foc la sfinţirea Catedralei Neamului. I-a trimis o scrisoare Patriarhului Daniel

De atunci s-a judecat în instanţele judecătoreşti, dar a pierdut. În urmă cu câteva zile înainte de sfinţirea Catedralei Neamului, acesta i-a trimis patriarhului Daniel o scrisoare în care reclama nedreptăţile. Pentru că nu a primit un răspuns, a recurs la gestul extrem de a-şi da foc.

Bărbatul a fost dus la poliţie pentru audieri, apoi a fost eliberat. 

În prezent, George Ciulei a renunţat definitv la preoţie. El şi-a înfiinţat o companie artistică prin intermediul căreia organizează spectacole de teatru în Bucureşti Dobrogea. De exemplu, compania fostului preot a adus la Tulcea spectacolul „Prenumele”, cu Mihai Călin şi Claudiu Bleonţ, sau, la Bucureşti, piesa „Capricorn sub stele”, cu Magda Catone, Anca Sigartău şi Andrei Duban. Fostul preot este şi bun amic cu respectivii actori, după cum se poate vedea din fotografiile pe care acesta le postzează pe pagina sa de socializare.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si