Aurelian Preda si-a petrecut mare parte din ultimii ani de viata, dupa ce a aflat ca este bolnav, la Manastirea Dervent. Acolo s-a apropiat de Efrem Bandarica, un calugar care i-a devenit bun prieten. Efrem Bandarica este cel care are grija acum de mormantul lui Aurelian Preda, care se afla chiar in curtea manastirii. Tot calugarul este cel care ii primeste pe apropiatii si pe prietenii lui Aurelian Preda, cand se duc la manastire la mormantul artistului.

In aceasta luna se implinesc doi ani de la moartea lui Aurelian Preda, iar in aceasta perioada, Efrem Bandarica se afla in Ierusalim, in pelerinaj la locurile sfinte. De acolo, parintele Efrem le-a trimis prietenilor sai virtual mai multe imagini si mesaje in care transmite ca s-a rugat la Mormantul Sfant pentru sanatatea tuturor.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Cantaretul de muzica populara si realizator de emisiuni folclorice Aurelian Preda a murit pe 27 septembrie 2016, intr-o clinica privata din Austria, unde se afla internat de ceva vreme. Artistul se lupta de cativa ani cu o boala nemiloasa. La inceputul lui 2010, solistul aflase ca are cancer si desi a facut mai multe operatii si trecuse prin serii de chimioterapie, boala a avansat si incet- incet, i-a macinat trupul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si