Alina si nepotul Regelui Mihai sunt impreuna de circa 3 ani si la finalul anului trecu s-au casatorit civil in mare secret, dupa ce in vara isi anuntasera logodna. La scurt timp dupa moartea Regelui Mihai, nepotul lui a anuntat data nuntii, dar a oferit si amanunte despre petrecere care se anunta una la care vor participa membri ai familiilor regale din mai multe tari.

Cununia religioasa si petrecerea de dupa vor avea loc la Sinaia pe 30 septembrie si totul este stabilit pana in cel mai mic detaliu.

Totusi, cu doar o luna inainte de marele eveniment din viata lui, Nicolae onoreaza invitatiile in calitate de nepot al Regelui Mihai. El si sotia lui au fost prezenti, zilele trecute, la Campulung Film Fest, acolo unde a fost difuzat documentarul “Razboiul regelui”. Cei doi au fost invitatii de marca ai festivalului ce a avut loc intr-o piateta din Campulung.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Nepotul regelui a oferit presei amanunte despre nunta sa de la Sinaia. Principele Nicolae si Alina se vor cununa religios la Biserica Sfântul Ilie din Sinaia.

“Apoi, vom petrece la Casino Sinaia. Vrem sa folosim aceasta oportunitate sa aratăm ce are Romania, pentru ca multi invitati nu au fost niciodata aici. Sunt multi invitati, prieteni, din Europa, Australia, SUA, din 13 tari, in total. De asemenea, au primit invitatie la nunta si rudele mele din celelalte familii regale”, a declarat Nicolae.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si