Ramona, fosta concurentă din sezonul 2 Puterea dragostei a povestit despre relația pe care a avut-o cu Livian în casa iubirii. Deși între aceștia a existat o atracție, nu au încercat să treacă la pasul următor pentru a avea o relație asumată.

Ramona a ținut să specifice faptul că între ea și Livian nu a existat o relație serioasă. În plus aceasta a menționat că nici ea nu a făcut vreun demers în acest sens din respect pentru Bianca.

Bianca Comănici și-a cerut scuze față de Ramona de la Puterea Dragostei. Cele două au făcut mai multe mărturisiri despre relația din trecut cu Livian

Ramona de la Puterea dragostei i-a povestit brunetei că se întâlnea și pe ascuns cu Livian în afara emisiunii, atunci când nu erau filmați. Însă, abia după un timp Ramona i-a spus adevărul Biancăi.

Ce gest neașteptat a făcut Bianca Comănici față de Ramona de la Puterea dragostei?
Ce gest neașteptat a făcut Bianca Comănici față de Ramona de la Puterea dragostei?

Bianca Comănici nu a crezut cele spuse de fosta concurentă la acel moment, iar acum după mai mult timp de când nu și-au mai vorbit, aceasta i-a cerut scuze Ramonei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Vreau să îmi cer scuze în fața ei, că nu am avut încredere în cuvintele ei. Ea îmi spunea foarte multe lucruri și eu de fiecare dată o țineam pe a mea”, a afirmat Bianca Comănici.

Cele două au povestit totul despre întâmplările din trecut din casa iubirii, în platoul emisiunii WoWbiz.

„Eram mai încăpățânată, dar cum am mai spus.

Oamenii din exterior întotdeauna văd niște lucruri, ea a văzut niște lucruri, dar eu am crezut că le spunea din invidie. Am ajuns la vorbele ei,” a spus Bianca.

Citeste si: Mădălina de la Puterea dragostei a fost cerută de soție de George! Cum arată inelul? (VIDEO)

Ce făcea Binaca Comănici pentru a-l apăra pe Livian în casa Puterea dragostei? Bruneta a dezvăluit totul

Mi mult decât atât, bruneta a făcut și o dezvăluire în premieră despre relația cu Livian. Bianca a mărturisit că uneori mințea pentru a-l acoperi: „la un moment dat chiar am mințit și erau multe momente când mințeam, nu neaparat pentru mine. De multe ori mințeam ca să îl acopăr”.

Ce gest neașteptat a făcut Bianca Comănici față de Ramona de la Puterea dragostei?
Ce gest neașteptat a făcut Bianca Comănici față de Ramona de la Puterea dragostei?

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

„Și a fost un moment în care noi am ieșit din emisiune, că ne-au dat afară, iar Ramona a venit și mi-a arătat mesajele cu el.

Mesaje despre care eu nu știam, iar în emisiune am rămas șocată, dar nu voiam ca oamenii să creadă că el este un mincinos. Atunci am venit și am spus că știu despre mesaje, dar nu știu ce au vorbit, că m-a întrebat Andreea Pirui. Da, am mințit ca să îl protejez. Eu nu știam nimic,” a mai adăugat Bianca.

Citeste si: Denisa de la „Puterea Dragostei”- apariție incendiară pe Instagram. Cum și-a serbat ziua de naștere


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si