Close sidebar
Close sidebar

Ce i-a adus sfârșitul Tamarei Buciuceanu. Trebuia să fie supravegheată 24 de ore din 24

Tamara Buciuceanu Botez a murit, marţi, la Spitalul Elias din Capitală lăsând un gol imens în sufletul multor generații.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tamara Buciuceanu Botez a murit, marţi, la Spitalul Elias din Capitală au precizat surse medicale. Actriţa a fost internată pe fondul unor probleme cardiace la începutul lunii octombrie, iar în ultimele zile, starea sa de sănătate se agravase.

Citeste si: Accident provocat de doi frați de cinci și opt ani. Au furat mașina părinților și au condus-o pe un drum public

Citeste si: Mesajul unui preot care i-a scandalizat pe enoriași: „Lumânările de altă proveniență nu vă..."

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Înainte să ajungă la spital, Tamara Buciuceanu ar fi ridicat mai multe cărţi grele şi astfel s-a ales cu fisuri la mai multe oase. Atunci, pentru că avea nevoie de ajutor, a angajat o persoană pentru a avea grijă de ea, 24 de ore din 24.
Tamara suferea de o afecţiune gravă şi era programată să meargă la Elias să facă o scoatere de lichid, lucru pe care îl făcea de ani de zile.

Actrita a fost luata cu ambulanta de acasa in urma cu cateva zile dupa ce a acuzat dureri puternice in piept. Tamara Buciuceanu avea probleme cardiace de mai mult timp.

Citeste si: Vestea ȘOC a momentului la Puterea Dragostei! Livian și Bianca nu mai formează un cuplu!

Citeste si: Fotografii uimitoare cu Manuela de la Puterea Dragostei, înainte și după intervențiile la față

Tamara Buciuceanu-Botez a interpretat roluri în teatru dramatic, teatru de revistă, operetă, televiziune și film. Născută în 1929, în Tighina, Republica Moldova, supranumită „Doamna comediei româneşti", Tamara Buciuceanu a realizat peste 1.500 de roluri memorabile, printre care se numără cel al Anetei Duduleanu din „Cuibul de viespi", în regia lui Horea Popescu, Chirița din „Chirița în provincie", în regia lui Alexandru Dabija, Isoscel din „Liceenii", în regia lui Nicolae Corjos.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI