Însă, de fapt, adevărul nu este deloc așa! Livian și Bianca NU s-au despărțit! Câștigătoarea primului sezon a plecat într-o pauză de o săptămână și se va întoarce în emisiune.

Plecarea din emisiuene a Biancăi i-a făcut pe unii să creadă că ea s-a despărțit de Livian, dar acest lucru este departe de adevăr! 

"Livian și Bianca s-au despărțit", a fost un anunț fals care a circulat pe internet.

Mai mulți fani s-au arătat revoltați fiindcă totul ar fi plecat chiar de la presupuși fani ai Biancăi.

"Livian si Bianca s-au despartit!....Asta citim aproape in fiecare saptamana....ba ca a lasat-o din cauza tatalui, ba ea il place pe None....ba ca vezi Doamne nu au mai postat o poza impreuna de 12 h....ba ca a purat o discutie civilizata cu o fata noua.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Cum asa ceva? Voi cei care va laudati ca sunteti sustinatorii lor si ca voi credeti in iubirea lor, acum cand ei chiar au nevoie sa fie mai sustinuti ca niciodata voi sunteti cei care va deziceti de ei???", a fost un mesaj apărut pe internet.

Citeste si: Bogdan Mocanu de la Puterea dragostei și Andra Volos au făcut un anunț bombă

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, despre tata Nelson Mondialu: ”Cum tatăl lui Livian nu mă place, așa nici tatăl meu...”

Citeste si: Loredana Chivu a făcut conversațiile publice, după ce Jador de la Puterea Dragostei a afirmat că a "avut-o": "Să facem alte lucruri gen sex..."

Bianca si Livian s-au îndrăgostit în casa ”Puterea dragostei” și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri ale sezonului 2. Bianca si Livian nu ezită să își arate dragostea ori de câte ori au ocazia și postează, tot timpul, fotografii cu ei împreuna și cu declarații de dragoste. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si