Close sidebar
Close sidebar

Ce i-a spus o tânără medicului care a refuzat să îi facă o întrerupere de sarcină? "Doctorița era în lacrimi". Mama adolescentei abia aflase că fata ei este gravidă

O adolescentă ar fi mers la unitatea de primiri urgențe pentru a face o întrerupere de sarcină, dar medicul a refuzat intervenția. Ce i-a spus apoi tânăra?

Elena Tasca,

Ce i-a spus o tânără medicului care a refuzat să îi facă o întrerupere de sarcină? "Doctorița era în lacrimi"

[Sursa foto: Freepik]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O tânără ar fi mers, însoțită de mama sa, la unitatea de primiri urgențe a spitalului pentru efectuarea unei intervenții de întrerupere a sarcinii.

Potrivit informațiilor transmise de monitorulsv.ro, citate de o bservatornews.ro, medicul ar fi refuzat efectuarea intervenției cerute de adolescentă. Ce cuvinte i-a adresat tânăra medicului?

Medicul a refuzat să întrerupă sarcina unei adolescente, iar ce a urmat este șocant. "Doctorița era în lacrimi" 

Incidentul ar fi avut loc în urmă cu două zile. O adolescentă în vârstă de 17 ani a mers la unitatea de primiri urgențe a spitalului din Suceava pentru a i se efectua o întrerupere de sarcină.

Citește și: Sora Mariei, gravida care a încetat din viață pe patul de spital, distrusă de durere. Imagini emoționante, chiar din cimitir: ”Nu mai pot de dorul tău”

Foto simbol- medic

[Sursa foto: Freepik]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Tânăra, care ar fi elevă în clasa a XII-a, ar fi mers însoțită de mama sa la spital. Femeia ar fi aflat despre sarcina fetei sale cu puțin timp înainte de a lua decizia de a se prezenta la spital.

Potrivit informațiilor transmise de sursele citate anterior, cele două ar fi fost întâmpinate de o doctoriță de gardă. Doctorița ar fi discutat pe rând, atât cu mama, cât și cu adolescentă, explicându-le că o astfel de intervenție nu se poate realiza la unitatea de urgențe a spitalului, ci ar trebui realizată la un medic ginecolog.

Citește și: Drama unei concurente de la “Insula de 1 milion”: “Când am rămas însărcinată am aflat că este însurat și are un alt copil”

În momentul în care ar fi fost refuzată, adolescenta ar fi început să o jignească pe doctorița de gardă. Medicul șef al U.P.U ar fi declarat pentru presa locală că adolescenta i-ar fi spus doctoriței că este nesimțită.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Foto simbol- medic

[Sursa foto: Freepik]

”Mama aflase ieri (n.r. marți) că fiica este însărcinată în 11 săptămâni și pentru ele era o urgență, dar cu tact și delicatețe medicul de gardă le-a explicat că nu se poate în UPU, că întreruperea la cerere a unei sarcini în evoluție nu este o urgență medicală. Ginecologul de gardă din spital le-ar fi spus același lucru... Doctorița era în lacrimi. A zis că este pentru prima dată în viața ei când i-a spus cineva <nesimțită>. Este incredibil, cu atât mai mult cu cât a venit din partea unei adolescente, a unei eleve de liceu, a declarat medicul șef al U.P.U, conform monitorulsv.ro, citat de o bservatornews.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI