Diana s-a nascut la Timisoara pe 22 august 1995 si a facut gimnastica de la 4 ani, avandu-le ca model pe Nadia Comaneci si Andreea Raducan.

I se spune Didi, de cand a ajuns la Deva si a dat peste alte fetite cu numele Diana: 'Trebuia sa ne deosebim intr-un fel. Eu am ramas Didi, pentru ca eram cea mai mica”, povesteste gimnasta care are o inaltime de 1.

52 m.

Diana deschidea de fiecare data concursurile pentru Romania: “Nu stiu daca e un avantaj, dar imi place sa fiu prima si sa-mi fac treaba cat mai bine”.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

"Diana e o fata ambitioasa, puternica, stie ce isi doreste si daca isi pune in cap ceva isi indeplineste", este caracterizarea Larisei Iordache despre Didi.

Cand ajunsese la lotul national si era in apogeul carierei, castigand medalii dupa medalii, Diana a suferit un accident grav care a fortat-o sa se retraga.

Totul s-a intamplat in urma cu un an si jumatate, inaintea Campionatelor Europene de gimnastica programate la Berna.

Diana Bulimar spera atunci la o medalie stralucitoare. Din pacate, in ciuda pregatirii perfecte, sportiva nu a mai putut ajunge in concurs din cauza unui banal antrenament.
 

In timpul exercitiului de la sol, pe partia elastica, Diana sarit o “Tsukahara”,  apoi s-a prabusit. A simtit o durere la desprindere la glezna dreapta si nu a mai putut sa termine elementul in picioare. Imediat, au venit medicii si au transportat-o la spital, iar dupa investigatii, rezultatul a fost unul crunt.

Diagnosticata cu ruptura de tendon achilian, Diana Bulimar a fost nevoita sa se opreze imediat si nu a mai putut sa se refaca pentru competitia europeana!

“Mi-am pus atunci intrebarea de ce? Pentru ca unele lucruri sunt menite sa se se intample. Nimeni nu m-a intrebat daca vreau asta. O secunda. si totul s-a ruinat. Toata munca, toata determinarea, toate ambitiile. Lumea m-a incurajat cand a aflat. Unii au plans pentru mine si-mi pare rau. Si acum, chiar daca as vrea, nu ma pot intoarce in timp ca sa mai schimb ceva”,a spus, abatuta, Diana Bulimar, care dupa interventia chirurgicala a renuntat la gimnastica!”, a declarat Diana, dupa interventia chirurgicala.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si