Close sidebar
Close sidebar

Ce i s-a întâmplat tânărului din Buzău care a dispărut de acasă

De cinci zile familia lui Alex Roberto Băbuş nu mai are liniște. Băiatul a dispărut dupa ce a picat un examen și nimeni nu mai știe nimic de el.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Alex se întorsese din Germania pentru a susţine examenul auto. L-ar fi picat cu 17 puncte, iar apoi și-a închis telefonul și a dispărut fără urmă.

Citeste si: Radu Mazăre se căsătorește pe 10 iulie. Un ofițer al stării civile va merge la Rahova pentru a oficia nunta

Citeste si: Cinci copii au murit în somn după ce casa în care locuiau a ars

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Un medic din Botoșani, îngrozit după ce i-a făcut o radiografie unui pacient: "În 40 de ani nu am văzut aşa ceva"

Citeste si: 7 tipuri de lemn ideale pentru mobila din casa ta

Poliţiştii au demarat o anchetă, iar adolescentul este căutat peste tot în ţară. "Mare rugăminte asupra fraților și prietenilor din județul Buzău și de pretutindeni. Băiatul se numește Băbuș Alex Roberto. Cerem ajutorul tuturor pentru a-l găsi, a dispărut fără urmă. Este verișorul meu și sper din tot sufletul să îl fi văzut cineva… Dacă există careva care l-ar fi putut vedea să mă anunțe.

A dispărut în data de 04-07-2019. VĂ ROG DISTRIBUIȚ! E URGENȚĂ MARE", este mesajul publicat de o rudă de-ale lui Alex Roberto Băbuş.

Ultima dată a fost văzut pe 6 iulie, în Bacău.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI