Principele Nicolae si Alina s-a casatorit astazi religios, la evenimentul de la Sinaia participand un sobor de preoti, condus de Inalt Prea-Sfintitul Calinic, arhiepiscop al Argesului si Muscelului.

In timpul slujbei, care a durat aproape doua ore, multi care au urmarit imaginile transmise live au sesizat ca Nicolae era “mult prea zambaret” si a facut de multe ori semne catre cei prezenti.

I-a atras de cateva ori atentia si miresei sale pentru a vedea pe cineva sau ce se intampla in biserica.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

“Totusi mirele poate fi mai serios”, i-au reprosat unii tanarului principe Nicolae. Altii i-au luat apararea sustinand ca Nicolae nu a avut familia si parintii langa el de multi ani si este normal sa nu stie regulile, cum sa se comporte intr-o astfel de situatie in biserica. In plus, se stie ca principele Nicolae este o fire exuberanta, extrem de vesela, asa ca probabil incerca astfel sa-si mascheze emotiile.

Pentru ca au fost emotii mari. Atat de mari incat mireasa lui a si lacrimat la un moment dat in timpul slujbei. Alina a fost insa sprijinita de cel care i-a devenit sot, Nicolae a privit-o mai mereu si a tinut-o de mana strans tot timpul slujbei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si