Close sidebar
Close sidebar

Ce inseamna o amanta pentru un barbat!

Un barbat adevarat se simte cu adevarat puternic doar daca are o amanta. Aceasta terorie poate ai auzit-o de multe ori, dar ce inseamna o amanta pentru un barbat insurat.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Se spune ca un barbat puternic vrea sa-si dovedeasca lui, dar si celorlalti, ca este atractiv, ca inca mai poate, chiar daca este casatorit si chiar isi iubeste sotia. Ce insemna o amanta pentru un astfel de barbat? Ii demonstreaza masculinitatea, spun psihologii care cred ca astfel de barbati este posibil sa fie implicati intr-o aventura, bazata pe sex.

Ce inseamna o amanta pentru un barbat puternic?

Asa cum o femeie se lauda cu o poseta de firma, extrem de scumpa, cu o haina de blana sau cu bijuterii fine, un barbat se lauda cu masina sau/si cu amanta, spun psihologii.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Pentru aceste persoane, amanta este un “accesoriu”, care trebuie sa fie la discretia lor, chiar daca ei isi fac greu timp liber in agenda incarcata.
Amanta trebuie sa stie ca, de cele mai multe ori, weekendurile, vacantele si sarbatorile si le va petrece singura, pentru ca acestea sunt de obicei rezervate familiei de orice barbat casatorit.

Ce inseamna o amanta pentru un barbat, in afara de sex

Insa, o amanta va avea parte de mult sex. Pentru ca, e normal ca o relatie extraconjugala sa se bazeze pe atractie fizica. Asa ca amanta va avea parte de numeroase partide de sex, pentru ca de fapt asta inseamna o amanta pentru un barbat insurat.

Dr Phil McGraw, un cunoscut psiholog american, spune ca femeia care iubeste un barbat insurat, care accepta statutul de amanta, pune adesea “stop” vietii pe care o ducea pana in acel moment.

Multe dintre amante cred si spera ca barbatul pe care-l iubesc va divorta la un moment dat pentru ele si ca-si vor intemeia o familie impreuna. Numai ca, spune psihologul, timpul trece, iar “trezirea” este de multe ori dura dupa ani petrecuti in postura de amanta pentru un barbat insurat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI