Gabriela Ghizel, reporter Kanal D: „Vorbim despre diferența dintre a purta o haină vs a face un styling. Am început cu o rochie, pentru că de cele mai multe ori doamnele spun -iau o rochie pe mine și am scăpat- E chiar așa?”

Andreea Chirilă, stilist vestimentar: „Ei bine, aș începe prin a spune că să pui haine pe tine este un automatism.

Styling înseamnă de la a combina hainele într-un mod mai interesant până la a pune accesoriile potrivite, a sufleca o mânecă, a băga o bluză în betelia pantalonilor, a te juca cromatic. Sunt foarte foarte multe metode prin care noi putem să facem styling și să afișăm mai mult din personalitatea noastră. În cazul de față am ales niște accesorii destul de mari, care poate că pe altă persoană s-ar putea să fie copleșitoare. Ar trebui să ne gândim dacă ne plac accesoriile mai mari, mai minimaliste, cu multe detalii sau accesoriile destul de minimale.”

Gabriela Ghizel, reporter Kanal D: „În acest styling practic ne-au ajutat câteva elemente foarte simple: pantofii albi, cerceii și micile artificii pe care le-am făcut, mânecile.”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

A ndreea Chirilă, stilist vestimentar: „Eu mereu mă gândesc la un principiu pe care l-am învățat la matematică, în liceu: permutările. De fiecare dată când punem pe noi niște haine dacă schimbăm anumite elemente putem să schimbăm total efectul stylistic pe care noi îl țintim. Așa cum s-a întâmplat și cu ținuta de față, doar adăugând pantofii deja am dus întreaga ținută total într-o altă zonă.”

Gabriela Ghizel, reporter Kanal D: „Pentru ultima ne-am jucat puțin cu cromatica.”

Andreea Chirilă, stilist vestimentar: „Exact. Astăzi a fost o invitație să adăugăm culoare în ținuta noastră și în viața noastră. Ne-am jucat cu această pelerină, verde, cu print și, într-adevăr, o regulă foarte bună atunci când facem styling este să adăugăm ceva culoare. Am pornit de la o ținută în nuanțe neutre și apoi am venit cu această culoare.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si