Close sidebar
Close sidebar

Ce l-a dat de gol pe Razvan, principalul suspect al triplului asasinat din Satu Mare! Asta l-a tradat si a trezit suspiciunea politistilor

Razvan Rentea, in varsta de 33 de ani, este principalul suspect al crimei din Satu Mare. Sotii Rentea, Gheorghe si Niculina, si mama acesteia, Viorica Apan au fost ucisi cu sange rece chiar in casa in care locuiau, in localitatea Apa. Crima a avut loc in noaptea de joi spre vineri.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Imediat dupa inmormantarea celor trei, Razvan Rentea a fost luat de politisti. A fost rugat, discret, sa urce in masina de politie si dus la Parchetul de pe langa Satu Mare.

Potrivit observator.ro, care il citeaza pe procurorul Marius Iancu, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Satu Mare, tanarul a fost retinut si urmeaza sa fie prezentat instantei cu propunerea de arestare preventiva.

Ce l-a dat de gol pe Razvan?

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Politistii au devenit suspiciosi dupa ce au observat comportamentul lui Razvan Rentea in timpul anchetei. Acesta era foarte implicat si nu se putea stapani in a cere detalii despre ancheta.

Potrivit presei locale, Razvan a incercat sa intre de mai multe ori in curtea casei in care a avut loc crima, insa politistii l-au oprit.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI