Femeile care doreau să urmeze cursuri de calificare pentru a deveni infirmiere sau care doreau să se angajeze în respectivul cabinet, erau puse să semneze într-un registru, fiindu-le reținut periodic cardul de sănătate.

În acest fel, se raportau servicii medicale fictive către CAS Iași. În urma controalelor s-a stabilit că s-au obținut sume importante în mod ilegal.

Citeste si: VIDEO| Aplicația pentru parcări, lansată la Cluj. Explicațiile primarului Emil Boc

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Noi premii pentru Cătălin Botezatu și emisiunea „Bravo, ai sti!”

Citeste si: VIDEO| Un șofer băut a distrus mașinile a trei polițiști. Cum s-a întâmplat totul

Citeste si: Fostul trezorier al PSD Mircea Drăghici, trimis în judecată de DNA

“Acest furnizor de servicii medicale a fost sanctionat cu suma de 353.000 de lei si s-a dispus rezilierea contractului care a fost incheiat cu Casa de Asigurari de Sanatate Iasi. Aceste sanctiuni au fost aplicate pentru ca s-a constatat ca au fost sume incasate necuvenit, fara documente justificative. La verificarea prin sondaj, pacientii au infirmat prezentarea la cabinetul respectiv, in vederea beneficierii de servicii medicale. Totodata, acestia au mentionat ca s-au prezentat in alt scop, precum cursuri de calificare pentru infirmiere sau interviuri de angajare.

In cadrul aceluiasi chestionar, pacientele au confirmat ca li s-a cerut sa semneze intr-un registru. Ulterior, pe numele acestora au fost raportate servicii la Casa de Asigurari de Sanatate. S-a aplicat o amenda de 353.000 de lei si rezilierea contractului”, precizează reprezentanții CAS Iași, potrivit bzi.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si